More

  Latest Posts

  Jorge Martin, încântat de performanțele noii motociclete Ducati

  Jorge Martin a fost marele performer al celei de-a doua etape din Qatar. Spaniolul a plecat din pole position și s-a clasat pe locul al treilea în cursa desfășurată pe 4 aprilie.

  După ce a obținut primul pole position din carieră în Qatar, Jorge Martin a condus în marea majoritate a cursei. În cele din urmă, lipsa de experiență și-a spus cuvântul, iar ibericul s-a clasat pe locul al treilea, în spatele lui Fabio Quartararo și Johann Zarco.

  Prestația sa a atras numeroase laude, cel mai sonor nume fiind cel al mentorului său, Jorge Lorenzo. Martin nu și-a ascuns satisfacția după adjudecarea primului podium și a lăudat performanțele noii motociclete Ducati cu care rulează în acest sezon pentru Pramac Ducati.

  “Totul se poate întâmpla în curse. Poți să câștigi sau să termini pe locul al 15-lea, așa cum am pățit în prima etapă a sezonului. Nu mă așteptam să plec din pole position și să obțin primul meu podium la MotoGP la abia a doua cursă. Ținta mea pentru acest sezon este să închei în top zece.” a declarat Jorge Martin pentru crash.net.

  “Următoarea etapă e la Portimao, un circuit pe care nu prea am concurat. Trebuie să înțeleg comportamentul motocicletei și să mai învăț unele lucruri. Pentru moment, să fiu în top zece e suficient pentru mine. Poate după jumătatea sezonului, voi ținti mai sus.” a continuat tânărul debutant spaniol.

  “Motocicleta oferită de Ducati este cea mai bună motocicletă pe care am concurat vreodată, tocmai fiindcă poți împinge limitele ei la maxim. Poți frâna foarte târziu, poți lua virajele cu o viteză foarte mare. Mă bucur de asta și mă bucură faptul că stilul meu de pilotaj se pliază pe această motocicletă.” a concluzionat Martin.

  Jorge Martin ocupă locul al șaptelea în clasamentul general al piloților, grație celor 17 puncte acumulate în primele două etape. Marele Premiu al Portugaliei va avea loc în acest weekend și va putea fi vizionat de fanii MotoGP din România pe Digi Sport și Look Sport 3.

  Mai multe știri din MotoGP găsiți AICI.

   

  Sursa: Crash.net

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss