More

  Latest Posts

  Jorge Martin consideră că Valentino Rossi nu va câștiga curse în 2021

  Jorge Martin a fost în centrul atenției după evoluția deosebită din cea de-a doua etapă din Qatar. Pilotul echipei Pramac Ducati a plecat din pole position și a obținut primul podium din carieră, grație clasării pe locul al treilea din cursă.

  Jorge Martin este fără îndoială unul dintre piloții cei mai urmăriți în acest moment în lumea motociclismului. Spaniolul, debutant la clasa regină în acest sezon, a impresionat prin ritmul etalat în Qatar. După cele două etape din Asia, Martin ocupă locul al șaptelea în clasamentul general, cu 17 puncte.

  Într-un interviu acordat publicației italiene Corse di Moto, madrilenul a discutat despre copilăria sa și despre faptul că Valentino Rossi a fost idolul său din copilărie. Mai mult, Martin a discutat, în mod obiectiv, despre cine este favorit să obțină titlul mondial în acest sezon.

  “Idolul meu din copilărie a fost Valentino Rossi. Mă bucur că pot concura împotriva lui, dar aș fi preferat să concurez atunci când era în forma maximă a sa. Nu cred că poate câștiga vreo cursă în acest sezon.” a declarat Jorge Martin în cadrul interviului acordat pentru Corse di Moto.

  “Favoriți la titlu sunt cei de la Yamaha. Aș zice Quartararo, tocmai datorită vitezei pure etalate în Qatar. M-a impresionat foarte mult. Personal, aș prefera să ia Vinales titlul, pentru că e un pilot foarte competitiv.” a concluzionat pilotul originar din Madrid.

  Cu Jorge Martin ne vom revedea în acest weekend, cu prilejul primului popas european din motomondial, la Portimao, în Portugalia. Acțiunea din Portugalia va putea fi vizionată de fanii MotoGP din România pe Digi Sport și Look Sport 3.

  Mai multe știri din MotoGP găsiți AICI.

   

  Sursa: Corse di Moto

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss