More

  Latest Posts

  Jorge Lorenzo a lăudat evoluția lui Jorge Martin din Qatar

  Jorge Martin a fost omul momentului în Qatar. După ce și-a adjudecat pole positionul în calificări, spaniolul a încheiat pe un excelent loc trei, adjudecându-și astfel primul podium din carieră.

  Evoluția lui Jorge Martin din cea de-a doua etapă a sezonului nu a fost trecută cu vederea. Compatriotul și mentorul său, Jorge Lorenzo, a fost laudativ la adresa debutantului de la Pramac Ducati. În cea de-a doua cursă din carieră la MotoGP, Jorge Martin a obținut pole-ul și a încheiat pe locul al treilea în manșa de duminica trecută.

  “Pe zonele de frânare, îmi amintește de Stoner, tocmai datorită agresivității și a faptului că frânează foarte târziu, așa cum o făcea și Casey Stoner în trecut. Totodată, seamănă și cu mine, mai ales asupra felului în care se poziționează în secțiunea mediană a virajelor.” a declarat Jorge Lorenzo.

  “Are acel stil foarte tehnic, el atinge suprafața pistei cu cotul și umărul în anumite viraje. Apoi, are foarte multă viteză la ieșirea din viraje, cel puțin în comparație cu Zarco și Miller, doi dintre ceilalți piloți care au la dispoziție motociclete Ducati.” a concluzionat triplul campion mondial.

  Jorge Martin a debutat în acest sezon la clasa MotoGP, după ce și-a adjudecat titlul mondial la Moto3 în 2018 și după două sezoane magistrale făcute la clasa intermediară, Moto2. După primele două etape, Jorge Martin ocupă locul al șaptelea în clasamentul general al piloților, cu 17 puncte.

  Următoarea întâlnire cu Jorge Martin și ceilalți piloți ai clasei MotoGP va avea loc pe 18 aprilie, la Portimao, în Portugalia.

  Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

   

  Sursa: Autosport

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss