GP24 Media

LATEST POSTS

Jorge Lorenzo a lăudat evoluția lui Jorge Martin din Qatar

Jorge Martin
Vizualizări: 14667

Jorge Martin a fost omul momentului în Qatar. După ce și-a adjudecat pole positionul în calificări, spaniolul a încheiat pe un excelent loc trei, adjudecându-și astfel primul podium din carieră.

Evoluția lui Jorge Martin din cea de-a doua etapă a sezonului nu a fost trecută cu vederea. Compatriotul și mentorul său, Jorge Lorenzo, a fost laudativ la adresa debutantului de la Pramac Ducati. În cea de-a doua cursă din carieră la MotoGP, Jorge Martin a obținut pole-ul și a încheiat pe locul al treilea în manșa de duminica trecută.

“Pe zonele de frânare, îmi amintește de Stoner, tocmai datorită agresivității și a faptului că frânează foarte târziu, așa cum o făcea și Casey Stoner în trecut. Totodată, seamănă și cu mine, mai ales asupra felului în care se poziționează în secțiunea mediană a virajelor.” a declarat Jorge Lorenzo.

“Are acel stil foarte tehnic, el atinge suprafața pistei cu cotul și umărul în anumite viraje. Apoi, are foarte multă viteză la ieșirea din viraje, cel puțin în comparație cu Zarco și Miller, doi dintre ceilalți piloți care au la dispoziție motociclete Ducati.” a concluzionat triplul campion mondial.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Jorge Martin a debutat în acest sezon la clasa MotoGP, după ce și-a adjudecat titlul mondial la Moto3 în 2018 și după două sezoane magistrale făcute la clasa intermediară, Moto2. După primele două etape, Jorge Martin ocupă locul al șaptelea în clasamentul general al piloților, cu 17 puncte.

Următoarea întâlnire cu Jorge Martin și ceilalți piloți ai clasei MotoGP va avea loc pe 18 aprilie, la Portimao, în Portugalia.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

 

Sursa: Autosport
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES