Latest Posts

Jorge Lorenzo a lăudat evoluția lui Jorge Martin din Qatar

Vizualizări: 15536

Jorge Martin a fost omul momentului în Qatar. După ce și-a adjudecat pole positionul în calificări, spaniolul a încheiat pe un excelent loc trei, adjudecându-și astfel primul podium din carieră.

Evoluția lui Jorge Martin din cea de-a doua etapă a sezonului nu a fost trecută cu vederea. Compatriotul și mentorul său, Jorge Lorenzo, a fost laudativ la adresa debutantului de la Pramac Ducati. În cea de-a doua cursă din carieră la MotoGP, Jorge Martin a obținut pole-ul și a încheiat pe locul al treilea în manșa de duminica trecută.

“Pe zonele de frânare, îmi amintește de Stoner, tocmai datorită agresivității și a faptului că frânează foarte târziu, așa cum o făcea și Casey Stoner în trecut. Totodată, seamănă și cu mine, mai ales asupra felului în care se poziționează în secțiunea mediană a virajelor.” a declarat Jorge Lorenzo.

“Are acel stil foarte tehnic, el atinge suprafața pistei cu cotul și umărul în anumite viraje. Apoi, are foarte multă viteză la ieșirea din viraje, cel puțin în comparație cu Zarco și Miller, doi dintre ceilalți piloți care au la dispoziție motociclete Ducati.” a concluzionat triplul campion mondial.

Jorge Martin a debutat în acest sezon la clasa MotoGP, după ce și-a adjudecat titlul mondial la Moto3 în 2018 și după două sezoane magistrale făcute la clasa intermediară, Moto2. După primele două etape, Jorge Martin ocupă locul al șaptelea în clasamentul general al piloților, cu 17 puncte.

Următoarea întâlnire cu Jorge Martin și ceilalți piloți ai clasei MotoGP va avea loc pe 18 aprilie, la Portimao, în Portugalia.

Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: Autosport
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autosport

Latest Posts

Don't Miss