More

  Latest Posts

  Jorge Lorenzo a criticat prestațiile lui Valentino Rossi din Qatar

  Valentino Rossi a fost vehement criticat după primele două etape din Qatar. Evoluțiile italianului din debutul stagiunii au atras numeroase critici, cel mai recent nume de pe lista criticilor fiind Jorge Lorenzo.

  Retras din activitatea competițională după un sezon dezamăgitor alături de Honda în 2019, Jorge Lorenzo a discutat despre prestația lui Valentino Rossi din Qatar. Triplul campion mondial al clasei MotoGP și-a exprimat dezamăgirea față de evoluțiile fostului său rival.

  “Valentino Rossi m-a dezamăgit atât pe mine, cât și pe fanii săi. Aveam așteptări uriașe de la Valentino. Locul 21 din calificări a fost cea mai slabă evoluție din toată cariera sa. Apoi, în cursă, Valentino nu a contat, nu a luat nici măcar un punct. Nu-mi aduc aminte de vreo cursă în care Valentino a încheiat în afara punctelor fără să cadă sau să aibă o problemă tehnică.” a declarat Jorge Lorenzo.

  “Este a doua oară la rând când este așa în urmă în comparație cu celelalte motociclete Yamaha. Să sperăm că a fost ceva singular. Oricum, Valentino nu s-a descurcat mai niciodată prea bine în Qatar. Cu siguranță, vor urma și circuitele care îi plac mai mult.” a continuat fostul rival al lui Rossi.

  “Nu știu dacă își va reveni la Portimao. Acolo va fi din nou o cursă grea pentru el. Sunt convins însă că va reveni la o formă mai bună o dată cu etapa de la Jerez.” a concluzionat fostul triplu campion mondial. De-a lungul carierei, Jorge Lorenzo și-a trecut în palmares trei titluri mondiale la MotoGP, în 2010, 2012 și 2015, toate alături de Yamaha.

  În urma primelor două etape din Qatar, Valentino Rossi ocupă un modest loc 14 în clasamentul general, grație celor patru puncte acumulate prin clasarea pe locul 12 în prima etapă a sezonului. Următoarea întâlnire cu legendarul pilot italian va avea loc în perioada 16-18 aprilie, la Portimao, în Portugalia.

  Mai multe știri din MotoGP găsiți AICI!

  Sursa: Autosport

  Photocredit: Autosport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss