More

  Latest Posts

  Joe Roberts „pe listă” pentru un loc la Aprilia în 2021

  CEO-ul Aprilia, Massimo Rivola, admite faptul că îl ia în considerare pe Joe Roberts pentru un loc în MotoGP, în 2021. Aprilia Racing Team Gresini urmează să anunțe coechipierul lui Aleix Espargaro, pentru sezonul următor, iar pilotul american, Joe Roberts, pare a fi cea mai bună opțiune.

  „Cu siguranță, Joe este pe listă”, a spus directorul italian, care speră să facă marele anunț, înaintea testului privat de pe Circuito de Jerez, de marți. „Ca să fiu sincer, nu am ajuns la o decizie finală, încă. Azi dimineață, a trebuit să mă întâlnesc cu alti piloți și managerii lor. Dar e bine că se agită lumea atât de mult, în jurul nostru. Vom încerca să luăm cea mai bună decizie, atât pentru echipă, cât și pentru brand.”

  Este posibil ca Joe Roberts să devină primul pilot full-time, american, de MotoGP, de la Colin Edwards și Nicky Hayden, din 2014? Fiți pe fază, în următoarele zile, pentru a afla decizia oficială a celor de la Aprilia.

  Sursa: motogp.com

  Photocredit: Motor Sport Magazine


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss