More

  Latest Posts

  Joan Mir, nemulțumit de forma motocicletei Suzuki din calificări

  Joan Mir a fost unul dintre piloții care au dezamăgit în primele două etape din Qatar. După un debut modest de sezon, campionul mondial al clasei MotoGP consideră că problema este la ritmul etalat în calificări.

  Cu un loc patru și un loc șapte în cele două curse de până acum din 2021, Joan Mir ocupă un modest loc șase în clasamentul general cu 22 de puncte acumulate după etapele din Qatar. Mir a găsit problema pentru evoluția slabă din Qatar, indicând forma din calificări ca fiind principala problemă a celor de la Suzuki.

  “Avem mult de lucru. Sunt departe momentan de cei din față, dar ne apropiem din ce în ce mai mult și știm unde avem de lucrat. Momentan, îmi este greu să fac timpii doriți de mine.” a declarat Joan Mir în cadrul unui interviu acordat publicației Autosport.

  “Trebuie să pilotez motocicleta într-o manieră neortodoxă și deloc naturală pentru mine. Sunt încă stresat asupra ritmului de calificări. Acolo e marele nostru minus, momentan. E ceva ce trebuie să rezolvăm de urgență dacă vrem să ne batem pentru titlul mondial cu rivalii noștri.” a concluzionat campionul mondial în exercițiu al clasei MotoGP.

  Pentru Joan Mir, următorul challenge va fi în acest weekend la Portimao. Anul trecut, spaniolul a întâmpinat mari probleme în Portugalia, dar, spre deosebire de anul acesta, în 2020 el venea în Portugalia din postura de proaspăt campion mondial. Întrecerea din Portugalia va avea loc în perioada 16-18 aprilie.

  Mai multe știri din MotoGP găsiți AICI.

  Sursa: Autosport

  Photocredit: Suzuki Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss