More

  Latest Posts

  Jaume Masia, în pole la Moto3 în calificări

  Vizualizări: 10670

  Jaume Masia a obținut pole positionul la clasa Moto3. Spaniolul a continuat astfel seria evoluțiilor excelente din acest debut de sezon.

  Sesiunea de calificări a clasei Moto3 a reprezentat o continuare a duelului de ieri dintre Jaume Masia și Sergio Garcia. Cei doi iberici s-au confruntat pentru întâietate, Masia având în cele din urmă câștig de cauză pentru mai puțin de o zecime diferență.

  Pilotul lui Aki Ajo a oprit cronometrul în 2:05.913, fiind singurul care a reușit să coboare sub 2:06 pe turul de circuit la clasa Moto3. Sergio Garcia a sosit la doar 0.099 distanță, în timp ce, Jeremy Alcoba a completat o prime linie de start formată în totalitate din piloți spanioli.

  Gabriel Rodrigo a încheiat pe locul al patrulea și va fi acompania în cea de-a doua linie a grilei de start de Tatsuki Suzuki și Andrea Migno. Printre primii zece clasați din calificările de astăzi ale clasei Moto3, i-am mai regăsit, în ordine, pe Darryn Binder, John McPhee, Pedro Acosta și Izan Guevara.

  Jason Dupasquier a ratat pentru mai puțin de o zecime accesul în top zece și va pleca din centrul liniei a patra. Alături de Guevara și Dupasquier, din linia a patra se va mai lansa și Niccolo Antonelli. Kaito Toba, Romano Fenati și Stefano Nepa au sosit in corpore pe 13, 14 și 15 și vor lua startul din linia a cincea.

  Topul primilor douăzeci de calificați de astăzi a fost completat, în ordine, de Xavier Artigas, Ryusei Yamanaka, Dennis Foggia, Adrian Fernandez și Filip Salac. Lorenzo Fellon va completat cea de-a șaptea linie a grilei de start, grație clasării pe locul 21, în timp ce, Ayumu Sasaki, Riccardo Rossi și Carlos Tatay vor completa cea de-a opta linie a grilei de start.

  Yuki Kunii, Maximilian Kofler și Andi Farid Izdihar vor completa cea de-a noua linie a grilei de start pentru cursa de mâine seară, în timp ce, datorită faptului că nu a făcut tur cronometrat, Deniz Oncu se va lansa de pe ultimul loc în cursa clasei Moto3.

  Întrecerea clasei Moto3 din Qatar va avea loc mâine, 4 aprilie, începând cu ora 17.

  Sursa: GP24
  Photocredit: MotoGP
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24

  Latest Posts

  Don't Miss