More

  Latest Posts

  Jaume Masia, în pole la Moto3 în calificări

  Jaume Masia a obținut pole positionul la clasa Moto3. Spaniolul a continuat astfel seria evoluțiilor excelente din acest debut de sezon.

  Sesiunea de calificări a clasei Moto3 a reprezentat o continuare a duelului de ieri dintre Jaume Masia și Sergio Garcia. Cei doi iberici s-au confruntat pentru întâietate, Masia având în cele din urmă câștig de cauză pentru mai puțin de o zecime diferență.

  Pilotul lui Aki Ajo a oprit cronometrul în 2:05.913, fiind singurul care a reușit să coboare sub 2:06 pe turul de circuit la clasa Moto3. Sergio Garcia a sosit la doar 0.099 distanță, în timp ce, Jeremy Alcoba a completat o prime linie de start formată în totalitate din piloți spanioli.

  Gabriel Rodrigo a încheiat pe locul al patrulea și va fi acompania în cea de-a doua linie a grilei de start de Tatsuki Suzuki și Andrea Migno. Printre primii zece clasați din calificările de astăzi ale clasei Moto3, i-am mai regăsit, în ordine, pe Darryn Binder, John McPhee, Pedro Acosta și Izan Guevara.

  Jason Dupasquier a ratat pentru mai puțin de o zecime accesul în top zece și va pleca din centrul liniei a patra. Alături de Guevara și Dupasquier, din linia a patra se va mai lansa și Niccolo Antonelli. Kaito Toba, Romano Fenati și Stefano Nepa au sosit in corpore pe 13, 14 și 15 și vor lua startul din linia a cincea.

  Topul primilor douăzeci de calificați de astăzi a fost completat, în ordine, de Xavier Artigas, Ryusei Yamanaka, Dennis Foggia, Adrian Fernandez și Filip Salac. Lorenzo Fellon va completat cea de-a șaptea linie a grilei de start, grație clasării pe locul 21, în timp ce, Ayumu Sasaki, Riccardo Rossi și Carlos Tatay vor completa cea de-a opta linie a grilei de start.

  Yuki Kunii, Maximilian Kofler și Andi Farid Izdihar vor completa cea de-a noua linie a grilei de start pentru cursa de mâine seară, în timp ce, datorită faptului că nu a făcut tur cronometrat, Deniz Oncu se va lansa de pe ultimul loc în cursa clasei Moto3.

  Întrecerea clasei Moto3 din Qatar va avea loc mâine, 4 aprilie, începând cu ora 17.

  Sursa: GP24

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss