GP24 Media

LATEST POSTS

Jaume Masia dă tonul în primul antrenament liber la Moto3

Moto3
Vizualizări: 9890

Jaume Masia a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament liber din Qatar la clasa Moto3. Câștigătorul primei curse din 2021 a dominat concurența.

Cu un excelent tur semnat în 2:05.360, Masia a fost cu peste jumătate de secundă mai rapid decât următorul clasat. Dennis Foggia și Filip Salac au completat top treiul primei sesiuni, Foggia fiind singurul care a mai reușit să coboare sub 2:06 pe turul de circuit în FP1.

John McPhee și Andi Farid Izdihar au sosit pe patru și cinci, fiind de altfel și ultimii care au fost în aceeași secundă cu Masia. Yuki Kunii a fost cel mai bine clasat pilot japonez, pe locul al șaselea. În spatele său, Xavier Artigas, marele antagonist din prima etapă, a reușit o rezonabilă clasare pe locul al șaptelea.

Topul primilor zece clasați a fost concluzionat, în ordine, de Kaito Toba, Romano Fenati și Izan Guevara. Maximilian Kofler a ratat pentru câteva miimi o clasare printre primii zece în FP1, în timp ce, printre primii 15 clasați, i-am mai regăsit pe Riccardo Rossi, Darryn Binder, Deniz Oncu și Adrian Fernandez.

La capitolul dezamăgiri, putem nota numele lui Pedro Acosta, clasat abia pe 20, al lui Niccolo Antonelli, clasat pe locul 26 și al lui Jeremy Alcoba, clasat pe ultimul loc. De asemenea, un amănunt notabil al primului antrenament liber de la Moto3 este diferența de sub o secundă între locul secund și locul 15.

Următorul antrenament liber al clasei Moto3 va avea loc în această seară, începând cu ora 18:10.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Hola News
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES