Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Jaume Masia dă tonul în primul antrenament liber la Moto3

  Jaume Masia a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament liber din Qatar la clasa Moto3. Câștigătorul primei curse din 2021 a dominat concurența.

  Cu un excelent tur semnat în 2:05.360, Masia a fost cu peste jumătate de secundă mai rapid decât următorul clasat. Dennis Foggia și Filip Salac au completat top treiul primei sesiuni, Foggia fiind singurul care a mai reușit să coboare sub 2:06 pe turul de circuit în FP1.

  John McPhee și Andi Farid Izdihar au sosit pe patru și cinci, fiind de altfel și ultimii care au fost în aceeași secundă cu Masia. Yuki Kunii a fost cel mai bine clasat pilot japonez, pe locul al șaselea. În spatele său, Xavier Artigas, marele antagonist din prima etapă, a reușit o rezonabilă clasare pe locul al șaptelea.

  Topul primilor zece clasați a fost concluzionat, în ordine, de Kaito Toba, Romano Fenati și Izan Guevara. Maximilian Kofler a ratat pentru câteva miimi o clasare printre primii zece în FP1, în timp ce, printre primii 15 clasați, i-am mai regăsit pe Riccardo Rossi, Darryn Binder, Deniz Oncu și Adrian Fernandez.

  La capitolul dezamăgiri, putem nota numele lui Pedro Acosta, clasat abia pe 20, al lui Niccolo Antonelli, clasat pe locul 26 și al lui Jeremy Alcoba, clasat pe ultimul loc. De asemenea, un amănunt notabil al primului antrenament liber de la Moto3 este diferența de sub o secundă între locul secund și locul 15.

  Următorul antrenament liber al clasei Moto3 va avea loc în această seară, începând cu ora 18:10.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: Hola News  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss