Latest Posts

Jamie Chadwick se alătură echipei Prema pentru sezonul 2020 de la Formula Regional European Championship.

Vizualizări: 26692

Jamie Chadwick va alerga în Campionatul European de Formula Regional din 2020, după ce s-a alăturat echipei fruntași Prema Power. Campionă seriei W din 2019 și pilotul de dezvoltare al echipei Williams Racing îl vor înlocui pe Roman Stanek în atacul cu patru mașini Prema la campionat, după ce pilotul ceh a părăsit echipa.

Chadwick va începe un parteneriat de lungă durată cu Rodin Cars în 2020, pilotul feminin britanic urmând să fie susținut pe parcursul întregii sale cariere înfloritoare cu monoposturi, cu scopul său de a deveni prima femeie care a ajuns în Formula 1 din 1992.

„Sunt absolut încântat să mă alătur echipei Prema Power pentru Campionatul European de Formula Regională din acest an”, a declarat Chadwick. „Cu un calendar atât de uimitor, ceea ce pare a fi o grilă foarte competitivă și, desigur. Cu sprijinul echipei Prema, de-abia aștept să revin la curse în august”.

„Sunt incredibil de recunoscător pentru Rodin Cars și David Dicker pentru această oportunitate de schimbare a vieții și pentru sprijinul acordat în capitolul următor al carierei mele de curse. Sunt atât de încântat să încep această călătorie cu ei și sper să ne putem bucura de succes reciproc împreună”.

Chadwick îi va face echipa cu Oliver Rasmussen, Gianluca Petecof și Arthur Leclerc în 2020, iar Angelo Rosin, directorul echipei de la Prema, și-a exprimat încântarea de a semna un alt pilot foarte apreciat în echipa sa. „Suntem încântați să-l întâmpinăm pe Jamie în echipa noastră de Formula Regională pentru sezonul viitor”, a spus Rosin. „Până acum a obținut rezultate strălucitoare în cariera sa, și așteptăm cu nerăbdare să-i vedem pasul către acest campionat internațional și provocator”.

„Provenind din seria W, ea știe destul de bine mașina, iar experiența ei va fi cu siguranță un atu valoros. Suntem absolut dedicați și vom da 100% pentru a o ajuta să reușească în acest campionat”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss