More

  Latest Posts

  Jaguar prezintă Vision Gran Turismo SV

  După sosirea Porsche în LMDh, încă nu se vorbește despre revenirea Jaguar la categoria de anduranță. Marca se mulțumește inițial să ofere un model virtual care poartă numele de Vision Gran Turismo SV, o mașină virtuală de curse de anduranță, complet electrică, proiectată de Jaguar SV. Tehnologia mașinii amintește de Formula E, cu cele patru motoare electrice dezvoltate de Jaguar Racing, care livrează 1.903 CP (1.400 kW). 

  Jaguar sărbătorește moștenirea cursei chiar dacă rămâne în virtual, departe de tipul C, tipul D, XJR-9 și XJR-14. Jaguar Vision GT SV va intra în joc în 2021. Cu acest prototip virtual, Jaguar a dorit să regândească ce ar putea fi un Jaguar electric pentru o cursă de anduranță. Puterea combinată permite o viteză teoretică de 255 km / h.

  „Ni s-a dat un obiectiv” , a spus Jamal Hameedi, director al ingineriei la Jaguar SV. „Luați tot ceea ce face Jaguar Vision GT Coupé atât de special: performanță, manevrabilitate și coloană sonoră. Toate acestea pentru a le aduce la un alt nivel. Echipa nu numai că a atins acest obiectiv, ci l-a depășit dezvoltând o mașină electrică virtuală care ar putea concura cu adevărat cu succes în cursele de anduranță de 24 de ore. Au putut să-și vadă munca în lumea virtuală, transformată în realitate cu producția modelului superb în mărime naturală, care va fascina fără îndoială competitorii.  Aripa din spate este inspirată de XJR-14. 

  Sursa: Jaguar Racing

  Photocredit: Jaguar Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss