Latest Posts

Jaguar prezintă Vision Gran Turismo SV

Vizualizări: 18445

După sosirea Porsche în LMDh, încă nu se vorbește despre revenirea Jaguar la categoria de anduranță. Marca se mulțumește inițial să ofere un model virtual care poartă numele de Vision Gran Turismo SV, o mașină virtuală de curse de anduranță, complet electrică, proiectată de Jaguar SV. Tehnologia mașinii amintește de Formula E, cu cele patru motoare electrice dezvoltate de Jaguar Racing, care livrează 1.903 CP (1.400 kW). 

Jaguar prezintă Vision Gran Turismo SV

Jaguar sărbătorește moștenirea cursei chiar dacă rămâne în virtual, departe de tipul C, tipul D, XJR-9 și XJR-14. Jaguar Vision GT SV va intra în joc în 2021. Cu acest prototip virtual, Jaguar a dorit să regândească ce ar putea fi un Jaguar electric pentru o cursă de anduranță. Puterea combinată permite o viteză teoretică de 255 km / h.

Jaguar prezintă Vision Gran Turismo SV

„Ni s-a dat un obiectiv” , a spus Jamal Hameedi, director al ingineriei la Jaguar SV. „Luați tot ceea ce face Jaguar Vision GT Coupé atât de special: performanță, manevrabilitate și coloană sonoră. Toate acestea pentru a le aduce la un alt nivel. Echipa nu numai că a atins acest obiectiv, ci l-a depășit dezvoltând o mașină electrică virtuală care ar putea concura cu adevărat cu succes în cursele de anduranță de 24 de ore. Au putut să-și vadă munca în lumea virtuală, transformată în realitate cu producția modelului superb în mărime naturală, care va fascina fără îndoială competitorii.  Aripa din spate este inspirată de XJR-14. Jaguar prezintă Vision Gran Turismo SV

Sursa: Jaguar Racing
Photocredit: Jaguar Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Jaguar Racing

Latest Posts

Don't Miss