More

  Latest Posts

  Jack Miller a încheiat pe prima poziție în a treia zi de teste din Qatar

  Cea de-a treia zi de teste din Qatar a fost un duel la distanță între Ducati, Yamaha și Honda. În cele din urmă, Jack Miller a scos din joben un ultim tur rapid, cu puțin mai mult de zece minute înainte de final și a semnat astfel referința în Qatar.

  Prima parte a zilei a fost dominată categoric de Pol Espargaro. De altfel, la jumătatea zilei, spaniolul avea referința, în fața unor nume precum Jack Miller sau Fabio Quartararo. Cu toate acestea, pe măsură ce s-a lăsat seara peste circuitul Losail, motocicletele Ducati au revenit în prim-plan.

  După ce Johann Zarco a bătut recordul all time de viteză în Qatar, cu peste 252 de km/h pe linia dreaptă, Jack Miller a semnat referința în cea de-a treia zi de teste dedicată piloților oficiali din MotoGP. Australianul a oprit cronometrul în 1:53.183, fiind cu mai puțin de o zecime mai rapid decât următorul clasat.

  Fabio Quartararo și Maverick Vinales au avut parte de o nouă zi excelentă în Qatar. Cei doi piloți ai echipei de uzină Yamaha au încheiat pe locurile doi și trei, nu foarte departe de referința semnată de Jack Miller. Topul primilor cinci clasați a fost completat de Johann Zarco și Pol Espargaro.

  Aleix Espargaro, Joan Mir, Alex Rins, Francesco Bagnaia și Takaaki Nakagami au fost ceilalți piloți clasați în top zecele de astăzi. Petronas SRT a avut o zi a treia mai curând modestă, cu Franco Morbidelli clasat abia pe 11, în timp ce, Valentino Rossi, noul pilot al echipei malaeziene s-a clasat abia pe 13. Între cei doi, Miguel Oliveira a fost cel mai bine clasat pilot KTM, pe poziția a 12-a.

  Enea Bastianini a fost din noul cel mai rapid dintre debutanți și s-a clasat pe 14. În spatele său, Alex Marquez a completat topul primilor 15 clasați în Qatar. În top 20, i-am mai regăsit, în ordine, pe Stefan Bradl, Danilo Petrucci, Cal Crutchlow, Jorge Martin și Brad Binder. Ultimii piloți titulari clasați în testele de astăzi au fost Iker Lecuona, Luca Marini și Lorenzo Savadori, clasați pe locurile 21, 22 și 25. La testul de astăzi au participat 29 de piloți.

  Testele oficiale dedicate clasei MotoGP vor continua mâine, 11 martie, cu cea de-a patra zi destinată piloților titulari de la categoria regină.

   

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss