Latest Posts

Indycar: Cursa de la St. Petersburg se va tine fara spectatori

Vizualizări: 21893

Prima etapă din noul sezon Indycar, care va avea loc in orașul Saint Petersburg din statul american Florida, în acest weekend, se va disputa fără spectatori, după cum a anunțat primarul orașului, Rick Kriseman.

Anunțul vine la doar o zi după ce Kriseman spunea că St Petersburg era gata de event, chiar daca există două cazuri de corona virus în Pinellas County: „Noi suntem gata să organizăm cursa!”, spunea acesta.

Indycar: Cursa de la St. Petersburg se va tine fara spectatori

Astăzi, în conferința de presă organizată de urgență, primarul a spus: „Noi suntem în discuții cu promotorii și organizatorii. Vă vom anunța mai târziu dacă cursă în sine se va desfășura! Nu am luat această decizie ușor, dar asta este. Realitatea, însă, spune ca o cursă cu spectatori, în această situație, nu este posibilă! Sunt dezamăgit. Iubesc cursa, însă îmi iubesc cetățenii mult mai mult. Vă mulțumesc pentru încredere.”

Sursa: Fabian Zarva, GP24 Author
Photocredit: ABC
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Fabian Zarva, GP24 Author

Latest Posts

Don't Miss