More

  Latest Posts

  IndyCar: Will Power câștigă, în timp ce Newgarden se apropie de Dixon

  Campionul en-titre, Josef Newgarden va pleca în cursa decisivă din acest sezon, cu un dezavantaj de 32 de puncte față de Scott Dixon. Coechipierul lui Newgarden, Will Power a obținut cea de-a doua victorie din acest sezon, după o cursă impecabilă, pe care a dominat-o în toate cele 75 de tururi.

  Power a condus plutonul din primul viraj, de pe pole, în timp ce Colton Herta și Alexander Rossi s-au luptat pentru locul 2. În final, Herta a rămas la 0,9 secunde de Power.

  Rivalii la titlu, Newgarden și Dixon, au luat startul în cursă din mijlocul grilei, facandu-și loc printre ceilalți competitori.

  Newgarden a încheiat etapa pe locul 4, în urma lui Rossi, reușind să diminueze din diferența de puncte față de Dixon, care a ajuns doar pe 8, după ce a avut o coliziune cu Ryan Hunter-Reay. Pato O’Ward, Jack Harvey și Graham Rahal s-au interpus între contendentii la titlu.

  Alex Palou a pierdut câteva poziții. După ce a luat startul de pe locul 5, a picat până pe 9, totuși s-a clasat înaintea lui Simon Pagenaud.

  Campionatul ajunge în etapa decisiva, într-o cursă stradală, la St Petersburg- Florida, în 25 octombrie.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss