More

  Latest Posts

  Indycar: Una din cele mai mari curse de motorsport ale anului,Indianapolis 500 ,a fost amânată

  Ieri după-amiază,oficialii Indycar și ai pistei Indianapolis Motor Speedway au anunțat amânarea atât a cursei pe Road Course, cât și a cursei pe oval Indianapolis 500, din cauza pandemiei de coronavirus.

  15587842769052

  Indycar Grand Prix,desfașurat pe Road Course, va avea loc pe 4 iulie, într-un weekend istoric, în care se vor desfășura, de asemenea, și cursele din seriile NASCAR(pe oval), nu numai cursa de Indycar.Indianapolis 500 a fost programat, însă, pe 23 august,cu sesiunile de antrenamente pe 12,13 și 14 august și calificările în weekendul 15-16 august.

  „Luna mai la Indianapolis Motor Speedway este perioada mea preferată din an și, la fel ca fanii noștri, sunt dezamăgit că a trebuit să reprogramăm Indianapolis 500 ”, a spus Roger Penske. „Cu toate acestea, sănătatea și siguranța participanților, cât și a spectatorilor noștri sunt prioritatea noastră, și credem că amânarea evenimentului este decizia responsabilă,mai ales cu condițiile și restricțiile cu care ne confruntăm. Vom continua să ne concentrăm pe modalitățile prin care putem îmbunătăți experiența clienților în lunile următoare și sunt sigur că vom primi fanii cu o baza transformată și un spectacol global atunci când vom organiza cea mai mare cursă din lume.”

  download

  Weekendul Memorial Day a oferit întotdeauna fanilor o oportunitate de a onora bărbații și femeile care au luptat și s-au sacrificat pentru libertatea națiunii noastre ”, a declarat președintele și CEO-ul Penske Entertainment Corp, Mark Miles. „În  august, vom avea, de asemenea, o oportunitate unică și puternică de a onora contribuțiile și eroismul medicilor, asistenților medicali, primilor respondenți și membrilor Gărzii Naționale care slujesc pe primele linii ale luptei împotriva COVID-19. Suntem recunoscători pentru răbdarea fanilor noștri în timp ce am navigat în această situație și mulțumim NBC pentru parteneriatul său grozav și pentru munca harnică pentru a maximiza acoperirea cu acest nou program.”

  Ca urmare a modificărilor de program la IMS, cursele INDYCAR programate pentru 16 și 22 august au fost reprogramate. Honda Indy 200 de la Mid-Ohio este acum programată pentru 9 august, iar Bommarito Automotive Group 500 la World Wide Technology Raceway de la Gateway este acum programată pentru 30 august.

  Sursa: Fabian Zarva, GP24 Author, Indycar

  Photocredit: Indycar,IMS


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss