GP24 Media

LATEST POSTS

Indycar: Una din cele mai mari curse de motorsport ale anului,Indianapolis 500 ,a fost amânată

Vizualizări: 24668

Ieri după-amiază,oficialii Indycar și ai pistei Indianapolis Motor Speedway au anunțat amânarea atât a cursei pe Road Course, cât și a cursei pe oval Indianapolis 500, din cauza pandemiei de coronavirus.

Indycar: Una din cele mai mari curse de motorsport ale anului,Indianapolis 500 ,a fost amânată

Indycar Grand Prix,desfașurat pe Road Course, va avea loc pe 4 iulie, într-un weekend istoric, în care se vor desfășura, de asemenea, și cursele din seriile NASCAR(pe oval), nu numai cursa de Indycar.Indianapolis 500 a fost programat, însă, pe 23 august,cu sesiunile de antrenamente pe 12,13 și 14 august și calificările în weekendul 15-16 august.

„Luna mai la Indianapolis Motor Speedway este perioada mea preferată din an și, la fel ca fanii noștri, sunt dezamăgit că a trebuit să reprogramăm Indianapolis 500 ”, a spus Roger Penske. „Cu toate acestea, sănătatea și siguranța participanților, cât și a spectatorilor noștri sunt prioritatea noastră, și credem că amânarea evenimentului este decizia responsabilă,mai ales cu condițiile și restricțiile cu care ne confruntăm. Vom continua să ne concentrăm pe modalitățile prin care putem îmbunătăți experiența clienților în lunile următoare și sunt sigur că vom primi fanii cu o baza transformată și un spectacol global atunci când vom organiza cea mai mare cursă din lume.”

Indycar: Una din cele mai mari curse de motorsport ale anului,Indianapolis 500 ,a fost amânată

Weekendul Memorial Day a oferit întotdeauna fanilor o oportunitate de a onora bărbații și femeile care au luptat și s-au sacrificat pentru libertatea națiunii noastre ”, a declarat președintele și CEO-ul Penske Entertainment Corp, Mark Miles. „În  august, vom avea, de asemenea, o oportunitate unică și puternică de a onora contribuțiile și eroismul medicilor, asistenților medicali, primilor respondenți și membrilor Gărzii Naționale care slujesc pe primele linii ale luptei împotriva COVID-19. Suntem recunoscători pentru răbdarea fanilor noștri în timp ce am navigat în această situație și mulțumim NBC pentru parteneriatul său grozav și pentru munca harnică pentru a maximiza acoperirea cu acest nou program.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ca urmare a modificărilor de program la IMS, cursele INDYCAR programate pentru 16 și 22 august au fost reprogramate. Honda Indy 200 de la Mid-Ohio este acum programată pentru 9 august, iar Bommarito Automotive Group 500 la World Wide Technology Raceway de la Gateway este acum programată pentru 30 august.

Sursa: Fabian Zarva, GP24 Author, Indycar
Photocredit: Indycar,IMS
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES