GP24 Media

LATEST POSTS

Indycar: Scott Dixon câștigă la Marele Premiu al Indianapolisului

Vizualizări: 17799

Scott Dixon a deschis sezonul NTT IndyCar Series cu a doua sa victorie consecutivă – și primul său în Marele Premiu IndyCar de la Indianapolis. Șoferul Chip Ganassi Racing și-a valorificat sâmbătă strategia și un caution de care a profitat din plin pe cursa de la  Indianapolis Motor Speedway, preluând conducerea de la Graham Rahal în turul 48 of 80 și controlând a doua jumătate a cursei. Dixon a câștigat cu 19.9469 secunde în fața lui Rahal. Câștigătorul cursei trecute, Simon Pagenaud,  a terminat al treilea după ce a început pe locul 20. Colton Herta și Rinus VeeKay au completat topul primilor cinci.

“Atât de bine să fii curse aici înapoi la Indianapolis Motor Speedway”, a spus Dixon, pentru  NBC Sports,  A fost o descoperire de acest fel pentru campion, care a terminat pe locul doi în ultimele trei sezoane în Marele Premiu GMR. Anul trecut, Dixon a condus cu 39 de tururi înainte de a fi trecut de Pagenaud în ploaie, cu patru ture rămase. „Am avut atât de multe locuri 2 aici pe traseul rutier; este doar drăguț ”, a spus Dixon după cea de-a 48-a victorie în carieră.

„Am avut noroc, omule. Strategia, echipa tocmai a bătut-o în cuie. Am avut noroc cu acel caution. Dar imediat ce am reușit să avem soldul corect, PNC Bank No. 9 tocmai a făcut check out. Deci a fost o zi destul de ușoară spre sfârșit. ” Dixon, care a început al șaptelea după ce abia a ratat să treacă la runda finală în calificări, a deschis sezonul 2020 cu o victorie similară dominantă pe 6 iunie la Texas Motor Speedway.

“Am avut un început bun aici din două, dar va trebui să vedem”, a spus Dixon. „Este o concurență grea în acest moment. Vom rămâne cu capul în jos și vom continua campionatul. Nu pot să le mulțumesc destul tuturor celor din echipă.M-am încurcat în calificarea de ieri, dar este frumos să ne redresăm așa de bine .

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES