More

  Latest Posts

  Indycar: Scott Dixon câștigă la Marele Premiu al Indianapolisului

  Scott Dixon a deschis sezonul NTT IndyCar Series cu a doua sa victorie consecutivă – și primul său în Marele Premiu IndyCar de la Indianapolis. Șoferul Chip Ganassi Racing și-a valorificat sâmbătă strategia și un caution de care a profitat din plin pe cursa de la  Indianapolis Motor Speedway, preluând conducerea de la Graham Rahal în turul 48 of 80 și controlând a doua jumătate a cursei. Dixon a câștigat cu 19.9469 secunde în fața lui Rahal. Câștigătorul cursei trecute, Simon Pagenaud,  a terminat al treilea după ce a început pe locul 20. Colton Herta și Rinus VeeKay au completat topul primilor cinci.

  “Atât de bine să fii curse aici înapoi la Indianapolis Motor Speedway”, a spus Dixon, pentru  NBC Sports,  A fost o descoperire de acest fel pentru campion, care a terminat pe locul doi în ultimele trei sezoane în Marele Premiu GMR. Anul trecut, Dixon a condus cu 39 de tururi înainte de a fi trecut de Pagenaud în ploaie, cu patru ture rămase. „Am avut atât de multe locuri 2 aici pe traseul rutier; este doar drăguț ”, a spus Dixon după cea de-a 48-a victorie în carieră.

  „Am avut noroc, omule. Strategia, echipa tocmai a bătut-o în cuie. Am avut noroc cu acel caution. Dar imediat ce am reușit să avem soldul corect, PNC Bank No. 9 tocmai a făcut check out. Deci a fost o zi destul de ușoară spre sfârșit. ” Dixon, care a început al șaptelea după ce abia a ratat să treacă la runda finală în calificări, a deschis sezonul 2020 cu o victorie similară dominantă pe 6 iunie la Texas Motor Speedway.

  “Am avut un început bun aici din două, dar va trebui să vedem”, a spus Dixon. „Este o concurență grea în acest moment. Vom rămâne cu capul în jos și vom continua campionatul. Nu pot să le mulțumesc destul tuturor celor din echipă.M-am încurcat în calificarea de ieri, dar este frumos să ne redresăm așa de bine .


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss