More

  Latest Posts

  Indycar: Noul sezon va debuta în Iunie

  Vizualizări: 3265

  Vești foarte bune vin din America. Sezonul 2020 din IndyCar va porni la drum pe 6 Iunie pe Texas Motor Speedway.

  Chiar dacă se va da drumul la curse, programul va fi unul condensat la doar o zi, iar spectatorii nu vor avea acces la cursă. Totodată, personalul va fi redus, un aparat de monitorizare a temperaturii va fi disponibil, iar distanțarea socială o să fie obligatorie.

  “Suntem foarte bucuroși, dar și pregătiți să dăm startul unui nou sezon din NTT Indycar Series pe Texas Motor Speedway. Am lucrat îndeaproape cu Eddie Gossage(șeful circuitului), cu echipa TMS, dar și cu autoritățile publice din sănătate pentru a realiza un plan care să asigure siguranța tuturor participanților la acest eveniment, pe lângă asta, ne-am asigurat să avem o revenire de senzație în competiție pentru toți piloții, echipe, dar și pentru fanii ce ne urmăresc din întreaga lume.” a declarat președintele Indycar, Jay Frye.

  Foto-Motorsport.com

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss