GP24 Media

LATEST POSTS

Indycar: Magnus Ericsson va avea ca sponsor principal o companie suedeză de ciocolată

Vizualizări: 39178

Noul parcurs a lui Marcus Ericsson cu Chip Ganassi Racing va fi susținut de o companie din țara sa natală din Suedia, a confirmat marți echipa. Huski Chocolate va fi sponsorul principal al Honda nr. 8 și se alătură echipei echipei PNC Bank pentru mașina nr. 9 a lui Scott Dixon și DATE NTT pentru mașina numărul 10 al lui Felix Rosenqvist în seria NTT INDYCAR pentru prima dată din 2017. Dixon este campion al seriei de cinci ori; Rosenqvist a fost anul trecut Rookie-ul anului INDYCAR.

Ericsson este originar din Kumla, Suedia, și a debutat în INDYCAR anul trecut, terminând pe locul 17 în clasament. A terminat pe locul doi în cea de-a doua cursă a Marelui Premiu de la Detroit. A petrecut cinci ani în Formula 1 înainte de a veni la INDYCAR.

Sediul central al lui Huski Chocolate se află în Stockholm, Suedia, iar în prezent întrețin parteneriate legate de sport cu McLaren în F1, precum și cu Millwall Football Club din Campionatul Ligii de fotbal englezesc, al doilea nivel al fotbalului englez după Premier League.

Pilotul unic al INDYCAR și veteranul NASCAR, Stanton Barrett, este CEO al Huski Chocolate Americas. Barrett a concurat în patru curse INDYCAR în 2009.

“Acest parteneriat este o potrivire excelentă pentru întreaga noastră companie”, a spus Barrett într-un comunicat lansat de echipă. „L-am urmărit pe Marcus în Formula 1 și tranziția de anul trecut în INDYCAR. Marcus are un potențial mare, iar acum își poate valorifica talentele, făcând echipă cu Chip Ganassi Racing din INDYCAR.

„Acest parteneriat cu prietenul meu Chip și CGR, o echipă de 12 ani campioană INDYCAR, este o platformă critică și valoroasă pentru a ajunge la o bază puternică de fani de curse din America de Nord și de Sud. Pe măsură ce Huski Chocolate continuă să se extindă pe piețele importante pentru produsele noastre B2B și B2C, CGR și Marcus vor continua să deschidă calea spre succes pentru Huski Chocolate. Abia așteptăm să începem sezonul la Sankt Petersburg cu Huski Chocolate Honda pe grilă. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Programul de 17 curse al INDYCAR începe în perioada 13-15 martie cu Marele Premiu Firestone din Sankt Petersburg. Primul test de deschidere al anului este stabilit pentru 11-12 februarie la Circuit of the Americas din Austin, Texas.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Chip Ganassi Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES