GP24 Media

LATEST POSTS

IndyCar: Liberty Media investește în Meyer Shank Racing

Vizualizări: 25992

Meyer Shank Racing a anunțat recent că Liberty Media- acționarul majoritar din F1- a făcut o investiție minoră în echipa din Ohio. MSR este o echipă cu drepturi depline în IndyCar de anul acesta, după ce a cochetat o vreme cu NTT Indy Series, și după ce și-a schimbat partenerii- a trecut de la Arrow Schmidt Peterson Motorsport la Andretti Autosport. Asta s-a întâmplat în același timp cu trecerea celor de la Arrow McLaren SP la pachetul propulsor oferit de Chevrolet, Andretti fiind susținuți de Honda.

MSR a declarat că investiția Liberty Media va ajuta programul de operațiuni în motorsport- Acura Dpi sau alte extinderi ale echipei în cadrul IndyCar.

Coproprietarul Michael Shank a spus: „Am muncit ca să punem pe picioare programul IMSA și cel din IndyCar, pas cu pas, iar investiția celor din Liberty Media, reprezintă un alt progres. Continuăm să construim parteneriate, iar ajutorul celor din Liberty Media va conta mult în perfecționarea programului.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES