More

  Latest Posts

  IndyCar: Liberty Media investește în Meyer Shank Racing

  Meyer Shank Racing a anunțat recent că Liberty Media- acționarul majoritar din F1- a făcut o investiție minoră în echipa din Ohio. MSR este o echipă cu drepturi depline în IndyCar de anul acesta, după ce a cochetat o vreme cu NTT Indy Series, și după ce și-a schimbat partenerii- a trecut de la Arrow Schmidt Peterson Motorsport la Andretti Autosport. Asta s-a întâmplat în același timp cu trecerea celor de la Arrow McLaren SP la pachetul propulsor oferit de Chevrolet, Andretti fiind susținuți de Honda.

  MSR a declarat că investiția Liberty Media va ajuta programul de operațiuni în motorsport- Acura Dpi sau alte extinderi ale echipei în cadrul IndyCar.

  Coproprietarul Michael Shank a spus: „Am muncit ca să punem pe picioare programul IMSA și cel din IndyCar, pas cu pas, iar investiția celor din Liberty Media, reprezintă un alt progres. Continuăm să construim parteneriate, iar ajutorul celor din Liberty Media va conta mult în perfecționarea programului.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss