Latest Posts

Indycar lansează calendarul 2020 actualizat.

Vizualizări: 22724

Seria NTT Indycar a lansat noul său calendar actualizat pentru sezonul 2020, care este programat să înceapă la Texas Motor Speedway pe 6 iunie. Sezonul IndyCar 2020 a fost întârziat din cauza epidemiei de corona virus în cursul desfășurării. După o mare întârziere, campionatul va începe în Texas pe 6 iunie. Evenimentul Genesys 300 va avea o programare inedită, care va vedea piloți care finalizează toate sesiunile pe parcursul unei singure zile.

Singura sesiune de antrenament va avea loc între 13:30 și 15:30, calificarea se va desfășura între 17:00 și 18:00, iar cursa va avea loc sub lumină artificiala, începând cu ora 20:15 (tot timpul local).

În lumina situației, seria va implementa măsuri stricte pentru a proteja bunăstarea participanților, incluzând un sistem de screening de sănătate administrat tuturor participanților, structura revizuită a competiției pentru a crește distanțarea și protocoalele de distanțare socială.

„Echipele și sportivii noștri sunt pregătiți să revină pe pistă și vor oferi acțiuni de talie mondială la Texas Motor Speedway și Racing Capital of the World. Apreciem oportunitatea de a începe sezonul nostru în aceste perioade inedite și sunt sigură că vom susține un spectacol extraordinar”, a declarat președintele și CEO-ul de la Penske Entertainment Corp, Mark Miles.

În urma evenimentului de deschidere a sezonului, seria va avea o pauză de patru săptămâni înainte ca acțiunea să continue cu cursa Indianapolis Road Course pe 4 iulie. Luna sa îi va vedea pe piloți în competiție în alte două evenimente, ambii fiind o cursă dublu. Road America va găzdui două curse în 11 și 12 iulie, în timp ce doar câteva zile mai târziu, circul se va îndrepta spre instalația Iowa Speedway pentru o altă întâlnire cu două curse.

August va începe cu cursa de Mid-Ohio, în timp ce mijlocul lunii va vedea faimoasa cursa Indianapolis 500. World Wide Technology Raceway la Gateway va porni a treia cursă în august la doar o săptămână după celebrul Indianapolis 500.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pe 13 septembrie, circul va concura la Portland International Raceway înainte ca acțiunea să reia la Laguna Seca cu o altă cursă dublu, care va avea loc în același weekend. Traseul road-course al Indianapolis Motor Speedway va găzdui o a doua cursă pe 3 octombrie înainte de închiderea sezonului IndyCar 2020 pe străzile din Sankt Petersburg la 25 octombrie.

Indycar lansează calendarul 2020 actualizat.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss