More

  Latest Posts

  IndyCar: Ericsson reînnoiește contractul cu Chip Ganassi Racing

  Chip Ganassi Racing (CGR) a anunțat astăzi că și-a reînnoit contractul cu fostul pilot de Formula 1, Marcus Ericsson pe o perioadă mai lungă. După un sezon de debut solid cu ceea ce era atunci Arrow Schmidt Peterson Motorsports, marcat de un final fantastic în Detroit, Marcus Ericsson li s-a alăturat celor de la Ganassi pentru al doilea an, în Indycar.

  Deși nu au mai existat podiumuri în acest sezon, el a ajuns pe locul 4 la Road America și a fost al cincilea la Gateway și Mid-Ohio pentru a trece pe locul 12 în clasament.

  Suedezul în vârstă de 30 de ani, care a luat parte la 97 de GP-uri în F1, a declarat: „Sunt foarte fericit să-mi continui parteneriatul cu Chip Ganassi Racing, Honda și HPD până la finalul lui 2021 și nu numai. Vreau să îi mulțumesc lui Chip și întregii organizațîi CGR pentru încrederea oferită.”

  „Chip Ganassi Racing este una dintre cele mai bune echipe din sporturile cu motor și sunt mândru că fac parte din ea. Sezonul pe care tocmai l-am terminat a fost plin de potențial și sunt încrezător că ceea ce am învățat împreună anul acesta ne va ajuta să reușim în 2021. Aștept cu nerăbdare să ne întoarcem la Honda nr. 8!”

  Mike Hull, directorul general de la Ganassi a remarcat: „Marcus a dovedit că aparține acestui sport și în acest sezon a contribuit foarte mult la succesul echipei noastre. Aceasta include și altruismul sau, mai ales fata de Scott Dixon care a câștigat campionatul IndyCar.”

  „Este o piesă fundamentală a programului nostru general și se încadrează bine în grup. Asta se traduce prin succes pe pistă și suntem bucuroși că va continua să crească împreună cu noi.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss