Latest Posts

IndyCar: Ericsson reînnoiește contractul cu Chip Ganassi Racing

Vizualizări: 9959

Chip Ganassi Racing (CGR) a anunțat astăzi că și-a reînnoit contractul cu fostul pilot de Formula 1, Marcus Ericsson pe o perioadă mai lungă. După un sezon de debut solid cu ceea ce era atunci Arrow Schmidt Peterson Motorsports, marcat de un final fantastic în Detroit, Marcus Ericsson li s-a alăturat celor de la Ganassi pentru al doilea an, în Indycar.

Deși nu au mai existat podiumuri în acest sezon, el a ajuns pe locul 4 la Road America și a fost al cincilea la Gateway și Mid-Ohio pentru a trece pe locul 12 în clasament.

Suedezul în vârstă de 30 de ani, care a luat parte la 97 de GP-uri în F1, a declarat: „Sunt foarte fericit să-mi continui parteneriatul cu Chip Ganassi Racing, Honda și HPD până la finalul lui 2021 și nu numai. Vreau să îi mulțumesc lui Chip și întregii organizațîi CGR pentru încrederea oferită.”

„Chip Ganassi Racing este una dintre cele mai bune echipe din sporturile cu motor și sunt mândru că fac parte din ea. Sezonul pe care tocmai l-am terminat a fost plin de potențial și sunt încrezător că ceea ce am învățat împreună anul acesta ne va ajuta să reușim în 2021. Aștept cu nerăbdare să ne întoarcem la Honda nr. 8!”

Mike Hull, directorul general de la Ganassi a remarcat: „Marcus a dovedit că aparține acestui sport și în acest sezon a contribuit foarte mult la succesul echipei noastre. Aceasta include și altruismul sau, mai ales fata de Scott Dixon care a câștigat campionatul IndyCar.”

„Este o piesă fundamentală a programului nostru general și se încadrează bine în grup. Asta se traduce prin succes pe pistă și suntem bucuroși că va continua să crească împreună cu noi.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss