Latest Posts

Indycar: Daly se bucură de începutul puternic pentru sezonul IndyCar al echipei Carlin.

Vizualizări: 21825

Conor Daly este încântat pentru el și echipa Carlin-Chevrolet că programul lor oval doar a început puternic la Texas Motor Speedway cu un rezultat excelent, în ciuda faptului că echipa a rulat doar o singură mașină. 

Daly a terminat pe locul al șaselea în deschiderea sezonului NTT IndyCar Series 2020, weekend-ul trecut în timpul cursei Genesys 300 desfășurată pe Texas Motor Speedway, în care el și Charlie Kimball, de la AJ Foyt Racing, au făcut atacuri notabile în față pentru a amenința echipele tradiționale din față. Ca echipă victorioasă Chip Ganassi Racing și Team Penske.

Remarcabil, de când a renunțat la ambițiile sale de curse europene în 2014, acesta va marca primul sezon complet în IndyCar pentru Daly. După ce a concurat pentru Carlin în GP3 în 2011, el a revenit în echipa de anul trecut pentru a-l înlocui pe Max Chilton, care a decis să renunțe la cursele pe ovale în afara de Indianapolis 500. Daly reafirmă acest rol în 2020 pentru echipa lui Trevor Carlin și concurează și pentru Ed Carpenter Racing de la Indy-500 și toate circuitele non-ovale și cursurile stradale.

În mod ironic, Daly a terminat chiar în spatele mașinii celeilalte echipe sale din Texas, după ce a urcat de pe 19 pe grilă pentru a se afla imediat în spatele specialistului oval, Carpenter, până la steagul in carouri. Daly a declarat NBC: „Am fost cu adevărat încrezător în mașina noastră. A fost atât de minunat să conduc, dar pilotul nu a condus-o suficient de bine în calificare, așa că a fost vina mea. Dar o zonă pe care am îmbunătățit-o atât de mult, iar echipa m-a ajutat este cu turele de intrarea și ieșirea – și au făcut o treabă grozavă la boxe”.

„Puterea Chevrolet – am avut o mașină atât de bună și de încredere toată seara și sunt atât de recunoscător să fiu aici și să încep un sezon în acest fel”. Nu cred că am început vreodată un sezon așa bine și sunt aici pentru tot sezonul! „Am urcat până la a cincea pe repornire, dar mașina îi lipsea aderența în spate când intram în virajele 1 și 2, iar eu o conduceam ca o mașină de raliu, cum ar fi Travis Pastrana”. Dar este o modalitate atât de minunată pentru această echipă, pentru Gallagher, de a începe sezonul.

„Suntem doar o echipă cu o mașină în acest weekend și este dificil. Trevor face tot posibilul să se asigure că putem fi două mașini pentru restul anului și nu aștept să fac parte din această echipă, deoarece continuăm să creștem, deoarece această mașină este cu un pas mai mare decât în locul în care eram anul trecut”. „Acest lucru se rezumă la dezvoltare și la muncă grea – și vom continua să îmbunătățim”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss