Latest Posts

IndyCar: Campionul FE, da Costa testează cu Rahal Racing

Vizualizări: 10323

Proaspătul campion din Formula E, Antonio Felix da Costa, a fost chemat de cei de la Rahal Racing să testeze un monopost IndyCar, pentru prima dată în cariera sa. Pilotul DS Techeetah FE, va participa la etapa din Alabama, de la Barber Motorsports Park, din 2 noiembrie. Da Costa, fost pilot BMW DTM, îl cunoaște pe coproprietarul Bobby Rahal, datorită conexiunilor cu producătorul german.

Câștigătorul a 5 E-Prix-uri, a concurat înainte pentru Andretti FE și în programul WEC, fiind implicat și în dezvoltarea M8 GTE, înainte de debutul competițional de la cursa de 24 de ore de la Daytona, din 2018.

Rahal deține echipa RLL BMW care a luat parte în GTLM, din IMSA SportsCar, până la finalul anului trecut.

Da Costa a declarat: „Nu am ținut niciodată ascuns faptul că IndyCar reprezintă unul dintre cele mai mari visuri ale mele. Sunt un mare fan al felului în care America și IndyCar tratează sportul. Pe Bobby îl cunosc de câțiva ani. Ne-am întâlnit mereu la cina de Crăciun de la BMW, și în fiecare an l-am rugat să mă lase să testez. Acum în sfârșit am fost chemat să întâlnesc echipa și să ies pe circuit.”

„Sunt vremuri încântătoare pentru mine și am așteptat aceste momente foarte mult timp. Prima întâlnire cu echipa a fost bună, toți membrii sunt prietenoși. Este un nivel ridicat de profesionalism, așa cum mă așteptam. Mă bucur că am ocazia să ies pe pistă.”

Rahal, care deține RLL IndyCar împreună cu David Letterman, a adăugat: „Lucrurile s-au aliniat perfect, așadar avem ocazia să testăm cu un pilot tânăr, formidabil, în persoana lui Antonio Felix da Costa. În urma parteneriatului cu BMW, am avut ocazia să îi urmărim cariera și abia așteptăm să vedem ce poate face în IndyCar.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss