Latest Posts

Încrederea lui Breen „încă ridicată” după accidentul din teste

Vizualizări: 17804

Craig Breen spune că încrederea lui este „încă ridicată” înainte de deschiderea Campionatului Mondial de Raliuri din 2022 de weekendul viitor, după o accidentare gravă în teste.

Pilotul semnat la M-Sport Ford a văzut testul său pre-eveniment de la Monte Carlo săptămâna aceasta întrerupt după ce a tăiat parapetul unui pod, care a scos Ford Puma-ul de pe șosea, rostogolindu-se pe o cădere de 15 metri, înainte de a se opri pe un acoperiș.

Din fericire, Breen și copilotul Paul Nagle au reușit să scape nevătămați, iar M-Sport a reușit să recupereze mașina de pe versantul muntelui cu o macara și să finalizeze o reparație peste noapte.

În ciuda incidentului, Breen spune că încrederea lui nu a fost doborâtă, pilotul de 31 de ani dornic să înceapă primul său sezon complet în clasamentul superior al WRC.

„Sincer vorbind, încă mă simt destul de bine, poate ultimele cuvinte celebre”, a spus Breen la lansarea oficială a sezonului WRC.

„Efectiv, ultimul comentariu pe care l-am făcut lui Paul [Nagle] înainte de a porni în acea cursă a fost „totul se simte uimitor și mă simt cu adevărat încrezător”, și apoi s-a întâmplat.

„Dar, sincer, accidentul, pe cât a fost un pic chinuitor știind efortul depus pentru pregătirea mașinii, a fost ceva foarte, foarte ghinionist.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Nu a fost ca și cum am ajuns într-un viraj cu o viteză prea mare și am rămas fără drum. Au fost o serie de evenimente nefericite care ne-au determinat să ieșim de pe șosea, dar încrederea este încă mare.

„Munca pe care am depus-o a fost atât de intensă şi cred că entuziasmul încă ne menține încrederea și anticiparea.

„Abia aștept să pornesc, încă mă simt bine.”

Breen

M-Sport a dezvăluit aspectul noii maşini Puma, cu o nouă imagine îndrăzneață, la lansare, înainte de călătoria WRC într-o nouă eră hibridă Rally1.

Echipa britanică va pregăti patru Puma la Monte Carlo, alături de Breen, Adrien Fourmaux și Gus Greensmith, care vor disputa întregul sezon. Acesta din urmă nu va fi eligibil să obțină puncte pentru producător weekendul viitor.

A patra Puma va fi condusă de multiplul campion WRC, Sebastien Loeb, după ce și-a asigurat un acord cu echipa pentru Monte Carlo. Loeb urmează să testeze Puma în Franța, proaspăt după ce a terminat pe locul al doilea la Raliul Dakar.

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiţi AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss