More

  Latest Posts

  Hyundai își schimbă baza de testare în Finlanda.

  Hyundai Motorsport și-a mutat baza de teste din Germania, locul de origine, în inima teritoriului Raliului Finlandei.

  O modificare a reglementărilor care permite o bază de testare pentru verificarea sistemelor, care vine ca urmare a includerii tehnologiei hibride, a oferit echipei Hyundai Motorsport cu sediul în Alzenau posibilitatea de a căuta un nou sediu pentru activitatea de testare și dezvoltare mai departe.

  Jämsä, situat la 60 km sud-vest de orașul gazdă al Raliului Finlandei, Jyväskylä, și la poarta legendarei probe speciale Ouninpohja, este noul sediu al bazei de testare Hyundai Motorsport. De asemenea, se află în apropiere de alte probe faimoase din Finlanda, cum ar fi Pihlajakoski și Päijälä. Hyundai nu a pierdut timpul și și-a pus i20 N Rally1 să ruleze prin pădure după Raliul Monte-Carlo de luna trecută.

  Hyundai

  Directorul adjunct al echipei, Julien Moncet, a declarat: “Regulamentul s-a schimbat puțin din partea FIA, permițându-ne să avem o bază, plus o altă bază pentru verificări de sistem. Acesta este motivul pentru care ne mutăm în Finlanda. Finlanda pare cea mai bună [pentru locul de testare permanentă]”.

  Drumurile de testare ale echipei se află în jurul orașului Jämsä și oferă genul de beneficii de care s-a bucurat Toyota Gazoo Racing, cu sediul pe plan local, în ceea ce privește sezoanele definite. Aceleași drumuri pot fi folosite pentru pregătirea pentru raliurile de iarnă, precum și pentru evenimente specifice, cum ar fi Raliul Finlandei și alte curse de mare viteză pe pietriș, cum ar fi Raliul Estoniei și, potențial, Raliul Noii Zeelande.

  Săptămâna trecută, în Suedia, Hyundai și-a mutat atenția asupra testelor de pregătire premergătoare Raliului Suediei. Constructorul coreean încearcă să își revină după o rundă inaugurală cu probleme la Monte-Carlo, pilotul i20 N Ott Tänak urmărind o a doua victorie consecutivă în cadrul evenimentului de iarnă al WRC, după succesul obținut în urmă cu 12 luni în Arctic Rally Finland.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss