Latest Posts

Hyundai își schimbă baza de testare în Finlanda.

Vizualizări: 17393

Hyundai Motorsport și-a mutat baza de teste din Germania, locul de origine, în inima teritoriului Raliului Finlandei.

O modificare a reglementărilor care permite o bază de testare pentru verificarea sistemelor, care vine ca urmare a includerii tehnologiei hibride, a oferit echipei Hyundai Motorsport cu sediul în Alzenau posibilitatea de a căuta un nou sediu pentru activitatea de testare și dezvoltare mai departe.

Jämsä, situat la 60 km sud-vest de orașul gazdă al Raliului Finlandei, Jyväskylä, și la poarta legendarei probe speciale Ouninpohja, este noul sediu al bazei de testare Hyundai Motorsport. De asemenea, se află în apropiere de alte probe faimoase din Finlanda, cum ar fi Pihlajakoski și Päijälä. Hyundai nu a pierdut timpul și și-a pus i20 N Rally1 să ruleze prin pădure după Raliul Monte-Carlo de luna trecută.

Hyundai

Directorul adjunct al echipei, Julien Moncet, a declarat: “Regulamentul s-a schimbat puțin din partea FIA, permițându-ne să avem o bază, plus o altă bază pentru verificări de sistem. Acesta este motivul pentru care ne mutăm în Finlanda. Finlanda pare cea mai bună [pentru locul de testare permanentă]”.

Drumurile de testare ale echipei se află în jurul orașului Jämsä și oferă genul de beneficii de care s-a bucurat Toyota Gazoo Racing, cu sediul pe plan local, în ceea ce privește sezoanele definite. Aceleași drumuri pot fi folosite pentru pregătirea pentru raliurile de iarnă, precum și pentru evenimente specifice, cum ar fi Raliul Finlandei și alte curse de mare viteză pe pietriș, cum ar fi Raliul Estoniei și, potențial, Raliul Noii Zeelande.

Săptămâna trecută, în Suedia, Hyundai și-a mutat atenția asupra testelor de pregătire premergătoare Raliului Suediei. Constructorul coreean încearcă să își revină după o rundă inaugurală cu probleme la Monte-Carlo, pilotul i20 N Ott Tänak urmărind o a doua victorie consecutivă în cadrul evenimentului de iarnă al WRC, după succesul obținut în urmă cu 12 luni în Arctic Rally Finland.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
Sursa: World Rally Championship
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss