More

  Latest Posts

  Hyundai anunță plecarea șoc a Directorului de Echipă Andrea Adamo

  Hyundai Motorsport a anunțat că directorul echipei Andrea Adamo va părăsi echipa cu efect imediat după șase ani petrecuți cu marca coreeană.

  Șeful Campionatului Mondial de Raliuri Hyundai, FIA WTCR, Pure ETCR și a programelor de curse pentru clienți, Adamo, renunță din funcție din motive personale.

  Responsabilitățile sale de zi cu zi vor fi asumate pe termen scurt de către președintele companiei Scott Noh, cu sprijinul directorilor de departamente respectivi până la anunțarea unei noi numiri.

  Adamo s-a alăturat Hyundai în decembrie 2015 și a supravegheat titluri consecutive în Cupa Mondială FIA pentru Turisme în 2018 și 2019, în timp ce echipa sa WRC a câștigat titlul de producători anul trecut.

  „După șase ani cu Hyundai Motorsport, am convenit de comun acord să renunț din rolul meu de director de echipă”, a spus Adamo.

  „Este timpul să reflectez asupra unei perioade necruțătoare și de succes din cariera mea, una plină de puncte culminante, amintiri fericite și titluri.

  Hyundai

  „Sunt mândru de ceea ce am realizat de la construirea unui departament de Curse Clienți de invidiat până la titlurile noastre consecutive în WTCR și WRC. Îi doresc numai bine organizației pentru viitor.”

  Vestea șoc sosește în timp ce Hyundai se pregătește pentru campania WRC 2022 cu noul său Hyundai i20. Testul s-a încheiat prematur când Thierry Neuville și copilotul Martijn Wydaeghe au fost implicați într-un accident grav.

  Echipa a declarat în anunțul de plecare al lui Adamo că „pregătirile pentru sezonul 2022 – o nouă eră hibridă a WRC, un al doilea sezon al ETCR, precum și activitățile sale Customer Racing – rămân neafectate”.

  Președintele Hyundai Now a recunoscut că mandatul lui Adamo este o „contribuție semnificativă” în ultimii șase ani.

  „Aș dori să îi mulțumesc lui Andrea pentru contribuția sa semnificativă de-a lungul a șase ani, care ne-a făcut să obținem titluri importante în WRC și WTCR”, a spus Noh.

  „Putem reflecta asupra unor momente foarte pozitive împreună și îi doresc din suflet toate cele bune pentru viitor.

  „Operațiunile noastre vor continua să se desfășoare conform programului înainte de sezonul 2022, care începe cu Rallye Monte-Carlo luna viitoare.

  „Prin programele noastre de sporturi cu motor, ne angajăm să accelerăm acreditările Hyundai de înaltă performanță în întreaga lume.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss