Latest Posts

Hyundai anunță plecarea șoc a Directorului de Echipă Andrea Adamo

Vizualizări: 16354

Hyundai Motorsport a anunțat că directorul echipei Andrea Adamo va părăsi echipa cu efect imediat după șase ani petrecuți cu marca coreeană.

Șeful Campionatului Mondial de Raliuri Hyundai, FIA WTCR, Pure ETCR și a programelor de curse pentru clienți, Adamo, renunță din funcție din motive personale.

Responsabilitățile sale de zi cu zi vor fi asumate pe termen scurt de către președintele companiei Scott Noh, cu sprijinul directorilor de departamente respectivi până la anunțarea unei noi numiri.

Adamo s-a alăturat Hyundai în decembrie 2015 și a supravegheat titluri consecutive în Cupa Mondială FIA pentru Turisme în 2018 și 2019, în timp ce echipa sa WRC a câștigat titlul de producători anul trecut.

„După șase ani cu Hyundai Motorsport, am convenit de comun acord să renunț din rolul meu de director de echipă”, a spus Adamo.

„Este timpul să reflectez asupra unei perioade necruțătoare și de succes din cariera mea, una plină de puncte culminante, amintiri fericite și titluri.

Hyundai anunță plecarea șoc a Directorului de Echipă Andrea Adamo

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Sunt mândru de ceea ce am realizat de la construirea unui departament de Curse Clienți de invidiat până la titlurile noastre consecutive în WTCR și WRC. Îi doresc numai bine organizației pentru viitor.”

Vestea șoc sosește în timp ce Hyundai se pregătește pentru campania WRC 2022 cu noul său Hyundai i20. Testul s-a încheiat prematur când Thierry Neuville și copilotul Martijn Wydaeghe au fost implicați într-un accident grav.

Echipa a declarat în anunțul de plecare al lui Adamo că „pregătirile pentru sezonul 2022 – o nouă eră hibridă a WRC, un al doilea sezon al ETCR, precum și activitățile sale Customer Racing – rămân neafectate”.

Președintele Hyundai Now a recunoscut că mandatul lui Adamo este o „contribuție semnificativă” în ultimii șase ani.

„Aș dori să îi mulțumesc lui Andrea pentru contribuția sa semnificativă de-a lungul a șase ani, care ne-a făcut să obținem titluri importante în WRC și WTCR”, a spus Noh.

„Putem reflecta asupra unor momente foarte pozitive împreună și îi doresc din suflet toate cele bune pentru viitor.

„Operațiunile noastre vor continua să se desfășoare conform programului înainte de sezonul 2022, care începe cu Rallye Monte-Carlo luna viitoare.

„Prin programele noastre de sporturi cu motor, ne angajăm să accelerăm acreditările Hyundai de înaltă performanță în întreaga lume.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss