Latest Posts

Huttunen va trece la M-Sport Puma WRC în Raliul Finlandei.

Vizualizări: 23055

M-Sport îi va oferi lui Jari Huttunen debutul în Campionatul Mondial de Raliuri la bordul unui Ford Puma Rally1 în Raliul Finlandei de luna viitoare.

În acest sezon, Jari Huttunen se află pe locul șase în clasamentul WRC2, după ce a obținut două locuri trei în Suedia și Sardinia, înainte de participarea la Raliul Estoniei de săptămâna viitoare.

„Sunt foarte entuziasmat să particip la raliul meu de casă într-o M-Sport Ford Puma, va fi o experiență grozavă și abia aștept să văd atmosfera cu fanii și toate cele”, a declarat Huttunen, care va beneficia de o zi completă de test Rally1 în Estonia înainte de Raliul Finlandei. „Cu siguranță va fi o provocare într-un raliu atât de rapid, într-o mașină cu atât de multă putere, dar am deja un sentiment bun în Rally2 și astfel simt că vom transmite acest sentiment și la Puma”.

Huttunen, WRC

„Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu M-Sport Ford la aceste evenimente trecute și încep să mă simt foarte bine acasă. Obiectivul pentru weekend va fi să învăț de la mașină și să încerc să păstrez un ritm bun, cu un ritm constant. Poate fi un eveniment dificil, dar îl cunosc destul de bine, așa că să vedem ce se va întâmpla. Sunt foarte bucuros că M-Sport Ford  mi-a oferit această oportunitate, așa că vrem să profităm la maximum de ea”.

Directorul echipei M-Sport Ford, Richard Millener, spune că această oportunitate oferă echipei șansa de a-l evalua pe Huttunen în mașinile de Rally1.

„Abia aștept să îl văd pe Jari făcând pasul în mașinile de Rally1 și mă simt foarte mândru că va fi într-un Ford Puma Hybrid Rally1 al echipei M-Sport Ford”, a declarat Millener. „Promovăm o nouă generație de mașini în acest an, pe măsură ce ne îmbarcăm în noua eră hibridă a WRC, prin urmare, este primordial să oferim oportunități și unei noi generații de piloți. Este un lucru cu care echipa M-Sport Ford se mândrește și pe care îl face de mult timp, iar recent am văzut cu coechipierul, Pierre-Louis de ce este capabil un nou talent”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Huttunen, WRC

Jari a urmat o cale similară cu cea a lui Pierre-Louis dacă ne uităm la rezultatele lor și sunt sigur că toată lumea va urmări cu atenție progresul lui Jari. „Din punctul de vedere al echipei, nu vor exista obiective sau presiune, vrem pur și simplu să vedem ce poate face Jari atunci când i se oferă instrumentele și mașinăria. Va fi un exercițiu de învățare mai mult decât orice altceva. Pentru Jari va începe să învețe ce este nevoie pentru a fi în vârful WRC, iar pentru noi vom învăța ce trebuie să facem pentru a-l susține și dezvolta pe Jari pentru a-l duce la cel mai înalt nivel”.

În plus față de anunțul privind piloții echipei M-Sport Ford, rivalii din WRC, Hyundai Motorsport, au anunțat astăzi că și-au prelungit cu încă trei ani acordul de sponsorizare principală și de parteneriat tehnic cu Shell. Shell este partenerul Hyundai Motorsport de când marca sud-coreeană a revenit în WRC în 2014.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: M-Sport Ford
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss