Latest Posts

Herta conduce testul IndyCar cu 17 mașini de la Sebring

Vizualizări: 17320

Colton Herta a pus Andretti Autosport-Honda în fruntea testelor de astăzi de la Sebring, în timp ce debutantul David Malukas a făcut furori cu al doilea cel mai rapid timp.

Cu avertismentul major că unii piloți au încercat un impuls push-to-pass, în timp ce alții nu au făcut-o, timpul pe tur al lui Herta de 51,85 secunde, stabilit în cea de-a 67-a din cele 78 de tururi din această după-amiază, a fost cu doar 0,01 secunde mai rapid decât Malukas în Dale Coyne Racing-Honda în jurul traseului scurt de 1,7 mile. Herta terminase dimineața pe locul al cincilea cu un 52.409s, dar pe măsură ce pista s-a încălzit, el a intrat în P1, în timp ce Malukas și-a luat o secundă din timpul dimineții pentru a ajunge în P2.

Coechipierul lui Herta, Romain Grosjean, a fost cu 0,17 secunde mai lent decât primul loc – pe locul trei, după ce a stabilit un timp aproape identic după-amiaza ca și dimineața, când a fost suficient de bun pentru primul loc. Perechea Team Penske-Chevrolet formată din foștii campioni Josef Newgarden și Will Power a fost pe locul al patrulea și al cincilea, despărțiți de 0,15 secunde, în timp ce Graham Rahal a condus contingentul Rahal Letterman Lanigan-Honda pe locul șase.

Cei doi noi coechipieri ai săi, Jack Harvey și Christian Lundgaard, au fost despărțiți doar de o sută și doar de o zecime de Rahal. Felix Rosenqvist, care a îndurat un sezon 2021 atât de dificil, primul său cu Arrow McLaren SP-Chevy, a fost al șaptelea cel mai rapid în timp ce începe un an cu Craig Hampson ca inginer de curse. A făcut mai multe tururi în această după-amiază decât orice alt pilot, însumând 104.

Alexander Rossi a fost al optulea pentru Andretti în fața lui Scott McLaughlin în al treilea Penske, în timp ce Kyle Kirkwood de la AJ Foyt Racing-Chevy l-a devansat pe fostul coechipier Indy Lights și colegul începător Devlin DeFrancesco în mașina #29.

Felix Rosenqvist

Pato O’Ward nu și-a putut reproduce timpul de dimineață și, astfel, intrarea sa în AMSP a coborât pe locul 14 în fața lui Callum Ilott. La primul ei test de grup IndyCar, Tatiana Calderon de la Foyt a fost la doar 0,7 secunde de Herta. Kevin Magnussen a făcut 143 de tururi, reducându-și timpul până la un efort de 52,84 secunde în Chip Ganassi Racing-Honda numărul 10.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

S-a decis vinerea trecută că cei patru piloți cu normă întreagă de la Ganassi IndyCar – Alex Palou, Scott Dixon, Marcus Ericsson și Jimmie Johnson – vor testa marți. Echipa Foyt va rămâne marți, aducându-l pe Dalton Kellett alături de Kirkwood și Calderon, în timp ce colegul Chevy Juncos Hollinger îl va avea din nou pe Ilott. Coyne va avea două mașini pe pistă, deoarece dublul câștigător Indy 500, Takuma Sato, va primi prima zi de testare cu echipa și prima sa zi cu inginerul de curse Don Bricker, pentru a testa alături de Malukas.

Meyer Shank Racing-Honda îi va avea atât pe Helio Castroneves, cât și pe Simon Pagenaud, în timp ce cei doi piloți full-time ai lui Ed Carpenter Racing-Chevrolet, Rinus VeeKay și Conor Daly, vor fi de asemenea în acțiune.

  • Mai multe știri despre IndyCar găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss