GP24 Media

LATEST POSTS

Hauger şi Daruvala se alătură echipei Prema în F2, Red Bull confirmă formația de juniori

Hauger
Vizualizări: 29376

Piloții juniori Red Bull, Dennis Hauger și Jehan Daruvala, vor conduce pentru Prema Racing în sezonul 2022 de Formula 2.

Campionul în exercițiu de Formula 3, Hauger, va face pasul în F2 pentru a rămâne cu echipa cu care a câștigat titlul, în timp ce Daruvala se alătură ținutei italiene de la Carlin, unde a terminat pe locul șapte în 2021.

Prema a anunțat, de asemenea, că Jak Crawford se va alătura formării sale de F3 alături de colegii începători Ollie Bearman și Arthur Leclerc – prima formație completă care va fi confirmată pentru acest an.

Americanul de 16 ani se alătură de la Hitech Grand Prix, după ce a terminat pe locul 13 cu 45 de puncte și un podium în sezonul său de debutant și va concura și în F3 Asia.

Prema a câștigat ambele titluri de piloți în 2021, precum și titlul echipelor F2, dar a ratat cu puțin timp în faţa Trident în clasamentul echipelor în F3.

Ceilalți trei piloți Red Bull sunt Juri Vips, Liam Lawson și Ayumu Iwasa, care trece de la F3 la F2.

Vicecampionul F3, Jack Doohan, care va conduce anul acesta pentru Virtuosi Racing în F2, nu pare să mai aibă sprijin Red Bull pentru 2022.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Lawson se va muta la Carlin de la Hitech, în timp ce fostul coechipier Vips rămâne la Hitech pentru un al doilea sezon cu echipa.

Hauger şi Daruvala se alătură echipei Prema în F2, Red Bull confirmă formația de juniori

Iwasa se va alătura DAMS în F2, după ce a concurat cu Hitech în F3 sezonul trecut, în timp ce Edgar rămâne în F3, trecând de la Carlin la campionul actual al echipelor, Trident.

Hauger a spus: „Sunt încântat să continui cu Prema în 2022. Am avut un an bun în 2021, cu o muncă de echipă uimitoare și mi-a plăcut foarte mult.

„Sunt extrem de fericit că ei continuă să creadă în mine și aștept cu nerăbdare să continui munca grea pe care o depunem împreună și în acest sezon.”

Directorul echipei Rene Rosin a adăugat: „Suntem încântați să continuăm munca pe care am început-o cu Dennis Hauger anul trecut în F3 și asta a condus la atât de multe rezultate grozave. Desigur, a fi începător nu este întotdeauna simplu.

„Cu toate acestea, în testul oficial post-sezon, Dennis a făcut progrese consistente și impresionante și așteptăm cu nerăbdare un sezon pozitiv împreună. „De asemenea, suntem mândri să lucrăm din nou cu echipa de juniori Red Bull și, sperăm, că vom putea adăuga mai multe capitole la istoria noastră de succes împreună.”

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 2 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES