Latest Posts

Hänninen îl va îndruma pe Katsuta la Toyota

Vizualizări: 17277

Fostul pilot Toyota Gazoo Racing, Juho Hänninen, l-a îndrumat pe Takamoto Katsuta pentru a reuși în primul său sezon complet al Campionatului Mondial de Raliuri FIA în 2021.

Hänninen va deveni instructorul lui Katsuta și are deja o bună perspectivă asupra abilităților tânărului de 27 de ani, făcând parte din echipajul său și copilotându-l în timpul testelor.

Katsuta a obținut prima sa victorie de etapă de nivel superior în testul de viteză final al sezonului ACI Rally Monza la începutul acestei luni și Hänninen urmărește mai multe progrese atunci când va aborda toate cele 12 runde în sezonul viitor, într-un Yaris World Rally Car.

„La final nu au fost atât de multe mitinguri, dar dacă ne uităm înapoi, de exemplu, la viteza pe care a arătat-o în Estonia și mai ales la ultimul miting de la Monza, sunt deosebit de mândru de modul în care a revenit în condiții dificile, cu adevărat momente de scenă bune ”, a explicat Hänninen.

Hänninen îl va îndruma pe Katsuta la Toyota

„Cu siguranță, viteza sa s-a îmbunătățit mult și anul viitor cred că îi va fi mult mai ușor. va fi în mașină mai des și există multe raliuri noi, ceea ce îi va face mai egal și mai ușor să se compare cu ceilalți piloți. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Hänninen, campionul european din 2012, i s-a alăturat lui Katsuta la testul Toyota Rallye Monte-Carlo din Franța săptămâna trecută și va fi mereu prezent la rundele WRC în 2021.

„Aștept cu nerăbdare să fiu alături de el la fiecare raliu, să lucrez cu el mai îndeaproape și să-l ajut la configurarea mașinii. Există o mulțime de lucruri la putem lucra și la care trebuie să lucrăm, dar sunt încrezător că poate obține rezultate bune ”, a adăugat el.

Katsuta speră să profite de beneficiile noului parteneriat.

„Îl cunosc foarte bine și am testat cu el și am stat lângă el în mașină. Este, evident, un pilot foarte bun, are mulți ani de experiență și înțelege foarte bine mașina. Sunt sigur că voi deveni un pilot mai bun datorită sfaturilor sale ”, a spus el.

Katsuta a suferit accidente grele în Estonia și Sardinia, precum și o retragere rușinoasă în prima zi la ACI Rally Monza, dar consideră că a făcut un pas înainte în 2020.

„A fost un sezon foarte dificil pentru toată lumea și nu a fost ușor de învățat ca de obicei, dar performanța și conducerea mea s-au îmbunătățit de la începutul anului”, a adăugat el. „Bineînțeles, rezultatele raliului nu au fost acolo, dar au existat încă câteva etape bune și am o înțelegere mai bună despre diferite condiții și configurarea mașinii. A fost o experiență bună pentru mine și încrederea mea este cu siguranță mult mai bună ridicată înainte. ”

 

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss