More

  Latest Posts

  Gresini Racing ar putea trece la motoare Ducati începând cu 2022

  Gresini Racing se află în ultimul sezon cu Aprilia. Astfel, echipa italiană va trebui să își găsească un nou furnizor de motoare începând cu 2022.

  Conform ultimelor zvonuri din paddockul motomondialului, Gresini Racing ar fi în negocieri intense cu Ducati. Echipa italiană se află în această postură tocmai datorită faptului că Aprilia a anunțat încă din 2020 că va renunța la colaborarea cu echipa regretatului Fausto Gresini.

  Astfel, Gresini Racing se află inevitabil în căutarea unui nou motorist pentru 2022. Legat de acest aspect, echipa italiană a mai fost în contacte destul de intense cu cei de la Suzuki, dar totul a rămas la statutul de zvon, cel puțin pentru moment.

  Ducati are la acest moment trei echipe pentru care furnizează motoare. În afara structurii de uzină, celelalte două grupări care folosesc motoarele constructorului din Bologna sunt Pramac și Avintia/Sky VR46. Ducati a confirmat faptul că va oferi tot șase motoare și în 2022.

  Pentru sezonul viitor, Ducati va oferi motoare în mod cert structurii de uzină și celor de la Pramac Ducati. Prin urmare, dacă echipa regretatului Fausto Gresini va primi motoare Ducati, viitoarea structură a lui Valentino Rossi va rămâne fără aportul motoarelor ale constructorilor din Bologna.

  Actualmente, Gresini Racing este structura care folosește motoarele Aprilia. Pentru echipa italiană, la clasa MotoGP, Aleix Espargaro și Lorenzo Savadori sunt cei doi piloți oficiali pentru sezonul 2021.

  Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

  Sursa: Now Moto News

  Photocredit: Gresini Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss