Latest Posts

Gresini Racing ar putea trece la motoare Ducati începând cu 2022

Vizualizări: 15921

Gresini Racing se află în ultimul sezon cu Aprilia. Astfel, echipa italiană va trebui să își găsească un nou furnizor de motoare începând cu 2022.

Conform ultimelor zvonuri din paddockul motomondialului, Gresini Racing ar fi în negocieri intense cu Ducati. Echipa italiană se află în această postură tocmai datorită faptului că Aprilia a anunțat încă din 2020 că va renunța la colaborarea cu echipa regretatului Fausto Gresini.

Astfel, Gresini Racing se află inevitabil în căutarea unui nou motorist pentru 2022. Legat de acest aspect, echipa italiană a mai fost în contacte destul de intense cu cei de la Suzuki, dar totul a rămas la statutul de zvon, cel puțin pentru moment.

Ducati are la acest moment trei echipe pentru care furnizează motoare. În afara structurii de uzină, celelalte două grupări care folosesc motoarele constructorului din Bologna sunt Pramac și Avintia/Sky VR46. Ducati a confirmat faptul că va oferi tot șase motoare și în 2022.

Pentru sezonul viitor, Ducati va oferi motoare în mod cert structurii de uzină și celor de la Pramac Ducati. Prin urmare, dacă echipa regretatului Fausto Gresini va primi motoare Ducati, viitoarea structură a lui Valentino Rossi va rămâne fără aportul motoarelor ale constructorilor din Bologna.

Actualmente, Gresini Racing este structura care folosește motoarele Aprilia. Pentru echipa italiană, la clasa MotoGP, Aleix Espargaro și Lorenzo Savadori sunt cei doi piloți oficiali pentru sezonul 2021.

Mai multe știri despre MotoGP găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Now Moto News
Photocredit: Gresini Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Now Moto News

Latest Posts

Don't Miss