GP24 Media

LATEST POSTS

Greensmith zâmbește după cele mai “grele” runde din WRC.

Greensmith
Vizualizări: 16141

Greensmith a fost destul de clar încă de la începutul acestui sezon unde se află punctele sale forte – acestea nu au fost chiar la Monte-Carlo sau în Suedia.

Așadar, faptul că a ieșit din runda a doua a Campionatului Mondial de Raliuri FIA cu două rezultate în primele cinci locuri este un motiv de bucurie pentru pilotul M-Sport Ford. Greensmith conduce echipa pe locul patru în campionat. Acesta este, în mod realist, al treilea, deoarece coechipierul Sébastien Loeb se află cu un loc mai sus și nu participă la întreaga serie.

Greensmith

El face asta în ciuda a ceea ce a simțit că a fost un început dezamăgitor la Raliul Suediei de luna trecută în Ford Puma Rally1 cu propulsie hibridă. „Pur și simplu nu am reușit să mă cuplez în prima zi în Suedia”, a declarat Greensmith. „Nu știu ce a fost, făcusem raliul din Norvegia cu o săptămână înainte și totul arăta bine. M-am simțit relaxat, dar pur și simplu nu a funcționat. Asta a fost din cauza mea”.

„Când am ajuns în weekend am putut să fac o mică resetare, iar de sâmbătă dimineața nu au mai fost greșeli – am fost mai fericit pentru asta. Locul cinci în Alpii francezi și în Scandinavia a marcat cele mai bune rezultate ale sale la ambele raliuri și este mulțumit de locul în care se află înainte de pauza dintre Suedia și runda a treia din Croația”.

Greensmith

„Aceste două raliuri pe care le-am făcut au fost cele mai grele runde ale mele din acest an”, a spus el. M-am luptat cu ele în trecut și, dacă mi-ați fi spus că mă îndrept spre două cincimi și un loc trei de facto în campionat, aș fi luat asta și aș fi fost fericit cu asta. Suedia a fost una dificilă pentru echipă, dar mașina este bună. Craig Breen a reușit să câștige o etapă și așteptăm cu nerăbdare Croația. După cum am spus, ziua de vineri în Suedia a fost dezamăgitoare pentru mine, eu însumi, dar întotdeauna am fost destul de autocritic în privința acestor lucruri”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
Sursa: FIA World Rally Championship (WRC)
Photocredit: Rally Fans Romania / Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES