More

  Latest Posts

  Greensmith zâmbește după cele mai “grele” runde din WRC.

  Greensmith a fost destul de clar încă de la începutul acestui sezon unde se află punctele sale forte – acestea nu au fost chiar la Monte-Carlo sau în Suedia.

  Așadar, faptul că a ieșit din runda a doua a Campionatului Mondial de Raliuri FIA cu două rezultate în primele cinci locuri este un motiv de bucurie pentru pilotul M-Sport Ford. Greensmith conduce echipa pe locul patru în campionat. Acesta este, în mod realist, al treilea, deoarece coechipierul Sébastien Loeb se află cu un loc mai sus și nu participă la întreaga serie.

  Greensmith

  El face asta în ciuda a ceea ce a simțit că a fost un început dezamăgitor la Raliul Suediei de luna trecută în Ford Puma Rally1 cu propulsie hibridă. „Pur și simplu nu am reușit să mă cuplez în prima zi în Suedia”, a declarat Greensmith. „Nu știu ce a fost, făcusem raliul din Norvegia cu o săptămână înainte și totul arăta bine. M-am simțit relaxat, dar pur și simplu nu a funcționat. Asta a fost din cauza mea”.

  „Când am ajuns în weekend am putut să fac o mică resetare, iar de sâmbătă dimineața nu au mai fost greșeli – am fost mai fericit pentru asta. Locul cinci în Alpii francezi și în Scandinavia a marcat cele mai bune rezultate ale sale la ambele raliuri și este mulțumit de locul în care se află înainte de pauza dintre Suedia și runda a treia din Croația”.

  Greensmith

  „Aceste două raliuri pe care le-am făcut au fost cele mai grele runde ale mele din acest an”, a spus el. M-am luptat cu ele în trecut și, dacă mi-ați fi spus că mă îndrept spre două cincimi și un loc trei de facto în campionat, aș fi luat asta și aș fi fost fericit cu asta. Suedia a fost una dificilă pentru echipă, dar mașina este bună. Craig Breen a reușit să câștige o etapă și așteptăm cu nerăbdare Croația. După cum am spus, ziua de vineri în Suedia a fost dezamăgitoare pentru mine, eu însumi, dar întotdeauna am fost destul de autocritic în privința acestor lucruri”.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.

  Sursa: FIA World Rally Championship (WRC)

  Photocredit: Rally Fans Romania / Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss