Latest Posts

GP24 Racing Ladies: Louise Cook plănuiește să revină în WRC.

Vizualizări: 25427

Louise Cook, fosta campioană a Cupei WRC Production Car cu două roți motrice, speră să revină pe scenele de concurs în categoria WRC3.

Louise Cook, care a devenit prima pilota de sex feminin care a câștigat un titlu în Campionatul Mondial de Raliuri FIA fără gen în 2012, a concurat ultima dată la Wales Rally GB în 2019. Efectele negative ale pandemiei au ținut-o pe britanică departe de scaunul de conducere în ultima perioadă, dar speră să revină pentru patru raliuri în acest sezon în categoria WRC3, acum cu tracțiune integrală.

Cook

„Întotdeauna încerci să ieși, dar ultimii doi ani au fost un joc foarte greu pentru toată lumea”, a declarat Cook pentru WRC.com. „Având în vedere că mulți oameni erau în concediu și tot ce se întâmpla, companiile nu se gândeau la sponsorizare și marketing. Simt că lucrurile s-au cam redresat spre sfârșitul anului 2021 și acum, cel puțin în Marea Britanie, oamenii chiar vor să revină la normal”.

„Avem o mică fereastră înainte de începerea noului an financiar în aprilie, așa că am vorbit cu multe companii și până acum am constatat că există o mare pozitivitate”, a adăugat ea. Sportiva în vârstă de 34 de ani speră să atragă potențiali susținători printr-un nou pachet de sponsorizare cu costuri mai mici, cu planuri de a da startul sezonului la Rally Italia Sardegna în iunie, urmat de o călătorie în Finlanda în august. Ambele sunt raliuri la care a mai participat anterior, deși ieșirile planificate după aceea nu au fost încă stabilite.

Cook

Cea mai mare parte a carierei de raliu a lui Louise Cook a fost petrecută în mașini Ford Fiesta cu tracțiune față, dar ea speră să obțină suficientă finanțare pentru a efectua teste înainte de evenimente și pentru a se obișnui cu trecerea la tracțiunea integrală. „Vreau să încerc să arunc cu tot ce pot în asta”, a explicat ea. „Trebuie să pun totul în acest an și este un fel de plan pe doi ani în această mașină”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Sperăm să obținem bugetul pentru a face de fapt niște teste, ceea ce nu am mai putut face până acum. Cred că am făcut două zile de teste în 12 ani, iar cu tracțiune integrală, nu poți să te arunci pur și simplu și să te aștepți să obții rezultate. Unii oameni ies cu o săptămână înainte de fiecare raliu. Nu mai vreau să ies și să fiu acolo și doar să termin raliurile – vreau să fiu competitiv și să mă duc după victorii. Oricum, acesta este planul”.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
Sursa: FIA World Rally Championship
Photocredit: FIA World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FIA World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss