GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Inside: Interviu cu Gao, locul doi în Campionatul Național de Super Rally

Vizualizări: 18819

Sergiu Tirla, cunoscut ca și Gao a obținut locul doi în Campionatul Național de Super Rally la clasa 3A (mașini cu peste 300 Cp pe o singură punte motoare) și de asemenea a participat și în CNVC.

Cum a fost pentru tine sezonul 2019?
A fost o mare provocare, la început am mers doar să văd despre ce este vorba, am mers la etapa de la Mangalia și mi-am plăcut foarte mult când am văzut ce mașini participă și ce piloți buni. Am crezut că nu am nici o șansă dar am zis să merg să văd despre ce este vorba și am debutat la Mangalia. La etapa de la Târgu Mureș am avut niște probleme tehnice cu mașina, am crezut că totul s-a încheiat pentru mine dar am mers la garaj, am lucrat foarte mult la mașină, am pus-o la punct și am zis că la etapa de la Craiova voi face o ‘figură’ bună. Asta s-a și întâmplat, la Craiova am mers foarte bine, m-am calificat în primii 12 în finale. Un lucru măreț pentru mine și pentru materialul de concurs cu care am participat, care s-a ridicat la standardele celor care erau prezenți la start.

GP24 Inside: Interviu cu Gao, locul doi în Campionatul Național de Super Rally

Din păcate la ultima etapă, la cea de la București, a trebuit să îmi vând mașina de concurs deoarece vreau să îmi termin vechea mașină de curse. Am mers cu o mașină împrumutată care a cedat în ultimele două manșe, dar am făcut puncte și asta m-a adus pe locul 2 la general la clasa 3A cu mașini cu o punte motrică.

GP24 Inside: Interviu cu Gao, locul doi în Campionatul Național de Super Rally

Crezi va evolua mult Campionatul de Super Rally?
Cu siguranță. Eu m-am uitat la anii precedenți și îmi dau seama că acest campionat crește de la an la an. Este un campionat spectaculos care bucură spectatorii fiindcă sunt prezente mașini din mai multe ramuri ale motorsportului cum ar fi: mașini de raliu, de coastă și de Drift. De asemenea faptul că au loc prin orașe, face ca acest campionat să fie mai aproape de public.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cum a fost la etapele din CNVC?
A fost foarte frumos pentru mine pentru că la ambele etape la care am participat, în ambele etape de coastă la care am participat, am urcat pe prima treaptă a podiumului, dar din păcate din lipsa bugetului nu am putut să termin acest campionat și asta a fost un lucru pentru mine.

GP24 Inside: Interviu cu Gao, locul doi în Campionatul Național de Super Rally

Ce planuri ai pentru sezonul 2020?
Greu de spus până nu îmi voi vedea mașina terminată. Mi-aș dori din suflet ca și în 2020 să pot participa în acest frumos campionat, dar din păcate fără un buget sau fără un ajutor nu știu cum o să reușesc. Eu încă sper că voi trece peste toate aceste greutăți și voi fi la start și în 2020.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: GP24 Motorsports / Mihnea Tatu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES