More

  Latest Posts

  GP24 Inside: Interviu cu Dănuț Budai, locul doi la Cupa Suzuki în CNRD

  Dănuț Budai împreună cu tatăl său, Lucian Budai, constituie un echipaj frumos de tată și fiu în Cupa Suzuki. Anul acesta s-au bucurat de un loc doi la această cupă și au planuri mari de viitor:

  Cum este să fiți pe locul doi la Cupa Suzuki?
  Ne-am simțit foarte bine pe tot parcursul anului, am luptat pentru titlu doar că am avut o problemă la cutia de viteze, acesta ne-am obligat să abandonăm la ultima etapă și așa am ajuns la obținerea locului doi. Per total suntem mulțumiți de ritm, dar totuși ne-am fi dorit să obținem prima poziție.

  La ce etapă v-ați simțit cel mai bine?
  Putem spune că la etapa de la Cluj ne-am simțit cel mai bine, am avut un ritm foarte bun pe asfalt, din ce în ce mai rapid din punctul meu de vedere, fără greșeli și susținut.

  Ce planuri aveți pentru 2020?
  Pentru 2020 ne-am dori să schimbăm mașina cu una mai puternică, dacă nu vom reuși vom rămâne tot la Cupa Suzuki și sperăm să ne distrăm la fel de tare cum ne-am distrat anul acesta.

  Echipa GP24 le mulțumește lui Dănuț și Lucian Budai pentru interviul acordat și le dorim succes în dorința lor de a își schimba mașina și de a trece la altă clasă.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Rally Zoom.ro / RallyPhoto.ro / RallyCow


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss