Latest Posts

GP24 Inside: Interviu cu Dănuț Budai, locul doi la Cupa Suzuki în CNRD

Vizualizări: 22813

Dănuț Budai împreună cu tatăl său, Lucian Budai, constituie un echipaj frumos de tată și fiu în Cupa Suzuki. Anul acesta s-au bucurat de un loc doi la această cupă și au planuri mari de viitor:

Cum este să fiți pe locul doi la Cupa Suzuki?
Ne-am simțit foarte bine pe tot parcursul anului, am luptat pentru titlu doar că am avut o problemă la cutia de viteze, acesta ne-am obligat să abandonăm la ultima etapă și așa am ajuns la obținerea locului doi. Per total suntem mulțumiți de ritm, dar totuși ne-am fi dorit să obținem prima poziție.

GP24 Inside: Interviu cu Dănuț Budai, locul doi la Cupa Suzuki în CNRD

La ce etapă v-ați simțit cel mai bine?
Putem spune că la etapa de la Cluj ne-am simțit cel mai bine, am avut un ritm foarte bun pe asfalt, din ce în ce mai rapid din punctul meu de vedere, fără greșeli și susținut.

Ce planuri aveți pentru 2020?
Pentru 2020 ne-am dori să schimbăm mașina cu una mai puternică, dacă nu vom reuși vom rămâne tot la Cupa Suzuki și sperăm să ne distrăm la fel de tare cum ne-am distrat anul acesta.

GP24 Inside: Interviu cu Dănuț Budai, locul doi la Cupa Suzuki în CNRD

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Echipa GP24 le mulțumește lui Dănuț și Lucian Budai pentru interviul acordat și le dorim succes în dorința lor de a își schimba mașina și de a trece la altă clasă.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Rally Zoom.ro / RallyPhoto.ro / RallyCow
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss