More

  Latest Posts

  Gaming Marathon & Giveaway Team LB16 T-shirt.

  Gaming Marathon și Racing League Romania.

  Gaming Marathon

  Astăzi Leo Borlovan vă participa la evenimentul special din lumea Sim Racing-ului organizat de către Racing League Romania (RLR) în cadrul Gaming Marathon. Cursa vă fi transmisa live de la ora 21:00 pe pagina de Facebook și Youtube Racing League Romania, iar pe pagina lui Leo de Facebook (click aici) vă transmite imagini în direct din simulator !!

  Cu ocazia acestei curse virtuale, Leo face și un “Giveaway” în parteneriat cu GP24 pe live stream-ul de pe pagina lui de Facebook, iar premiul este un Tricou TeamLB16 !! Pentru a vă înscrie tot ce trebuie să faceți este să menționați doi prieteni în comentarii la evenimentul postat de Leo pe Facebook și diseară pe live-ul propriu-zis. Puteți să postați mai multe comentarii pentru mai multe șanse de câștig, dar trebuie să menționați prieteni diferiți. Succes!Gaming Marathon

  Cursa se vă desfășură pe circuitul australian Bathurst Mount Panorama. Este un circuit renumit în lumea curselor de anduranță mai ales și un circuit care taxează foarte dur greșelile de pilotaj datorita secțiunii de pe munte unde circuitul este destul de strâmt, iar parapetii sunt foarte aproape.

  Cursa vă dura o ora cu un pitstop obligatoriu. Leo vă concura la clasa GT4 cu BMW M4 GT4, mașină cu care a concurat în sezonul anterior din Racing League Romania. La aceasta cursa vor participa 35 de piloți împărțiți în 3 clase de mașini: Mclaren 720s GT3, Porsche 911 GT3 Cup și BMW M4 GT4.

  Leo vă lua startul de pe poziția a3-a, a grilei de la clasa GT4.

  Gaming Marathon

  După acest eveniment de la Gaming Marathon Leo mai are o săptămână de așteptat până la ultima etapa din Radical Cup unde are mari șanse să cucerească titlul de campion la clasa SR1 Cup, iar daca cumpărați un tricou TeamLB16 de pe shop-ul GP24 până pe 24 septembrie (click pe poza de mai jos) puteți câștiga 2 abonamente VIP la cursa decisiva a lui Leo de la Radical Cup !!

  Gaming Marathon

  Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - Leo Borlovan

  Photocredit: Leo Borlovan, Gaming Marathon, Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss