Latest Posts

Gabriel Aubry pentru sezonul IMSA complet în Tower Racing By Starworks LMP2

Vizualizări: 37088

Tower Racing by Starworks va dezvălui încercarea unui sezon complet pentru Campionatul IMSA WeatherTech Sportscar, cu pilotul canadian, John Farano, întorcându-se cu un nou coechipier la bordul ORECA-ului său 07 Gibson în LMP2.

Gabriel Aubry pentru sezonul IMSA complet în Tower Racing By Starworks LMP2

Noul nume pentru sezonul 2021 este Gabriel Aubry, care se va întoarce la Daytona pentru al treilea an consecutiv la Rolex 24, după ce a concurat cu PR1 Mathiesen la 24 de ore atât în 2019, cât și în 2020, 2019 văzându-l pe tânărul francez concurând de patru ori în LMP2 și sezonul întârziat din 2020, văzându-l concurând la Mid Ohio și Road Atlanta în JDC Miller Cadillac DPi.

Aubry sosește pentru un sezon IMSA complet după două sezoane în FIA WEC cu Jackie Chan DC Racing, care a obținut trei victorii la clasă și șapte locuri suplimentare pe podium, inclusiv locul al doilea la clasă la 24 de ore de la Le Mans 2019, plus un trio de pole position.

Echipa de susținere a efortului a cunoscut mai multe schimbări în pre-sezon, mai ales ex-Onroak, ESM și Rebellion Race Engineer Matthieu Leroy. Echipa este pregătită să-și anunțe piloții suplimentari pentru Rolex 24.

Adăugarea efortului Tower Racing plasează actuala rețea LMP2 ,pentru Rolex 24 de ore, la 10 mașini.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: IMSA WeatherTech Sportscar Championship
Photocredit: IMSA WeatherTech Sportscar Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

IMSA WeatherTech Sportscar Championship

Latest Posts

Don't Miss