More

  Latest Posts

  Gabriel Aubry pentru sezonul IMSA complet în Tower Racing By Starworks LMP2

  Tower Racing by Starworks va dezvălui încercarea unui sezon complet pentru Campionatul IMSA WeatherTech Sportscar, cu pilotul canadian, John Farano, întorcându-se cu un nou coechipier la bordul ORECA-ului său 07 Gibson în LMP2.

  Noul nume pentru sezonul 2021 este Gabriel Aubry, care se va întoarce la Daytona pentru al treilea an consecutiv la Rolex 24, după ce a concurat cu PR1 Mathiesen la 24 de ore atât în 2019, cât și în 2020, 2019 văzându-l pe tânărul francez concurând de patru ori în LMP2 și sezonul întârziat din 2020, văzându-l concurând la Mid Ohio și Road Atlanta în JDC Miller Cadillac DPi.

  Aubry sosește pentru un sezon IMSA complet după două sezoane în FIA WEC cu Jackie Chan DC Racing, care a obținut trei victorii la clasă și șapte locuri suplimentare pe podium, inclusiv locul al doilea la clasă la 24 de ore de la Le Mans 2019, plus un trio de pole position.

  Echipa de susținere a efortului a cunoscut mai multe schimbări în pre-sezon, mai ales ex-Onroak, ESM și Rebellion Race Engineer Matthieu Leroy. Echipa este pregătită să-și anunțe piloții suplimentari pentru Rolex 24.

  Adăugarea efortului Tower Racing plasează actuala rețea LMP2 ,pentru Rolex 24 de ore, la 10 mașini.

  Sursa: IMSA WeatherTech Sportscar Championship

  Photocredit: IMSA WeatherTech Sportscar Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss