More

  Latest Posts

  Francesco Bagnaia, imperial in Thailanda

  Italianul Francesco Bagnaia a reusit sa aplice o noua lovitura in batalia pentru titlul categoriei Moto2, impunandu-se in Marele Premiu al Thailandei dupa o batalie spectaculoasa cu rivalul Miguel Oliveira, care a terminat ulterior pe 3. Intre cei doi s-a interpus chiar coechipierul lui Bagnaia, Luca Marini.

  Desi plecati abia din linia a 2-a, Miguel Oliveira si Francesco Bagnaia au pus rapid stapanire asupra cursei, trecand rapid de Lorenzo Baldassarri, Alex Marquez si Mattia Pasini. Brad Binder, coechipierul portughezului Oliveira la Red Bull KTM Ajo, s-a alaturat si ei bataliei de la varf, lasand de inteles ca misiunea lui Bagnaia va fi una foarte grea.

  Alex Marquez a trantit motocicleta si a iesit din cursa, modelul sau fiind urmat mai tarziu si de poleman-ul Lorenzo Baldassarri. Intre timp, la varf, Oliveira si Bagnaia schimbau de la un tur la altul pozitia de lider, de multe ori prin depasiri la limita regulamentului.

  In ultima treime a cursei, Pecco Bagnaia a reusit sa puna mai bine de o secunda intre el si cei doi urmaritori de la KTM, lasandu-i pe acestia in ghearele coechipierului sau, Luca Marini, care venea cu un ritm impresionant de pe locul 4.

  In ultimele 2 tururi, fratele vitreg al lui Valentino Rossi a trecut de ambii piloti KTM, dubland bucuria echipei Sky VR46. Pe langa cele 9 puncte in plus castigate de Bagnaia fata de Oliveira, Pecco are acum si un avantaj psihologic in fata portughezului.

  Fabio Quartararo a completat top 5-ul, cu Mattia Pasini pe locul 6. Iker Lecuona a reusit o cursa foarte buna, luand steagul in patratele de pe locul 7. Tetsuta Nagashima, Andrea Locatelli si Simone Corsi au inchis topul primilor 10.

  Singurul wildcard al acestei etape, localnicul Thitipong Warokorn, pilot ce concura cu program complet in 2014 si 2015, a terminat pe locul 18, dupa ce a plecat de pe 26.

  Diferenta din clasamentul general dintre Bagnaia si OIiveira a crescut la 28 de puncte, insa portughezul este recunoscut ca un specialist al celor 4 etape ramase de disputat. Va fi capabil sa intoarca balanta in favoarea sa?

   

  credit foto – bola.net


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss