GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E: Sezonul se reia la Berlin în August

Vizualizări: 10498

Vești bune vin din Formula E. Sezonul actual se va relua în August la Berlin.

Ei bine, circuitul amenajat pe aeroportul Tempelhof va găzdui ultimele trei etape din acest sezon, per rundă fiind câte două curse. Traseul va avea trei layout-uri diferite la fiecare etapă.

Ultimele trei runde se țin pe datele de 5-6, 8-9 și 12-13 ale lunii August, iar publicul nu va avea acces la ele.

Jamie Reigle, CEO Formula E: “De când am oprit sezonul actual în Martie, noi am muncit din greu pentru un calendar revizuit ce pune pe prim plan, siguranță și sănătatea celor implicați în etape. Deși vrem să ne întoarcem în centrele marilor orașe din lume, acest lucru nu se poate realiza momentan. Noi am decis să ne reactivăm pe pista din Aeroportul Tempelhof, un eveniment pe care echipele, piloții și fanii îl adoră. Vom organiza un festival motorizat de nouă zile cu trei etape duble. Festivalul va avea trei layout-uri diferite, prezentând aici o nouă provocare și creează condițiile optime pentru un final imprevizibil de sezon. Echipa Formulei E a muncit din greu pentru a aduce cursele la BerlinVreau să le mulțumesc celor de la FIA, producătorilor, echipelor și partenerilor pentru suportul acordat, autorităților din Berlin pentru cooperare și flexibilitate, dar și fanilor pentru răbdarea arătată.”

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES