More

  Latest Posts

  Formula E: Sezonul se reia la Berlin în August

  Vești bune vin din Formula E. Sezonul actual se va relua în August la Berlin.

  Ei bine, circuitul amenajat pe aeroportul Tempelhof va găzdui ultimele trei etape din acest sezon, per rundă fiind câte două curse. Traseul va avea trei layout-uri diferite la fiecare etapă.

  Ultimele trei runde se țin pe datele de 5-6, 8-9 și 12-13 ale lunii August, iar publicul nu va avea acces la ele.

  Jamie Reigle, CEO Formula E: „De când am oprit sezonul actual în Martie, noi am muncit din greu pentru un calendar revizuit ce pune pe prim plan, siguranță și sănătatea celor implicați în etape. Deși vrem să ne întoarcem în centrele marilor orașe din lume, acest lucru nu se poate realiza momentan. Noi am decis să ne reactivăm pe pista din Aeroportul Tempelhof, un eveniment pe care echipele, piloții și fanii îl adoră. Vom organiza un festival motorizat de nouă zile cu trei etape duble. Festivalul va avea trei layout-uri diferite, prezentând aici o nouă provocare și creează condițiile optime pentru un final imprevizibil de sezon. Echipa Formulei E a muncit din greu pentru a aduce cursele la BerlinVreau să le mulțumesc celor de la FIA, producătorilor, echipelor și partenerilor pentru suportul acordat, autorităților din Berlin pentru cooperare și flexibilitate, dar și fanilor pentru răbdarea arătată.”

  Foto-Motorsport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss