Latest Posts

Formula E: Pascal Wehrlein părăsește Mahindra Racing

Vizualizări: 15865

Pilotul german Pascal Wehrlein a anunțat că părăsește echipa indiană Mahindra Racing din Formula E.

Acesta a concurat alături de ei din sezonul 2018/2019, iar cel mai bun rezultat a fost locul 2 la etapa din Chile.

Pascal Wehrlein: “De azi încolo, nu voi mai implicat cu Mahindra Racing. Interesul meu era să termin sezonul, dar situația actuală nu îmi permite acest lucru. Nu pot spune prea multe legate de viitorul meu, dar vă voi informa. Vă mulțumesc pentru tot suportul și să ne vedem cu bine înapoi pe circuite.”

Există posibilitatea ca germanul să facă mutarea la Porsche, urmând să înlocuiască un alt pilot. Totodată, Mahindra Racing a spus că în zilele următoare va prezenta line-up-ul pentru sezonul viitor.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss