GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E cumpără un pachet de acțiuni în Extreme E

Vizualizări: 24680

Formula E a investit în seria electrică Extreme E, iar asta îi oferă șefului FE, Jamie Reigle, un loc în în consiliul XE. Deși seria XE a fost fondată de Alejandro Agag, cofondatorul FE, cele două competiții nu aveau o legătură formală, chiar dacă operează din același loc, biroul Hammersmith, din Londra.

Cu toate acestea, investiția FE, înaintea sezonului inaugural-care va începe în 20 martie 2021, în Arabia Saudită-creează acum, un parteneriat.

„Unite pentru a combate schimbările climatice, prin accelerarea procesului de trecere la vehiculele electrice, Formula E și Extreme E, au o alianță strategică, naturală, care a devenit formală, prin investiția făcută de FE”-spune declarația oficială.

Atât XE ODYSSEY 21 E-SUV, cât și monopostul standardizat FE, au șasiurile construite și distribuite de către, Spark Racing Technology, din Franța. Acest parteneriat „demonstrează implicarea FE în dezvoltarea de vehicule electrice, cu materiale sustenabile. Produsele lor diferite, dar complementare, beneficează de pe urma susținerii reciproce”.

Deși FE și XE rămân două entități independente, Agag își păstrează poziția din cadrul Formulei E.

Reigle, cel care a preluat postul de CEO al FE, după plecarea lui Agag, în septembrie 2019, spune că: „ Formula E și Extreme E se evidențiază prin faptul că, sunt sporturi fondate cu un motiv. Deoarece ambele se întrec pentru un viitor mai bun, parteneriatul strategic, reprezintă un progres natural.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Ne unim forțele, în lupta contra schimbărilor climatice, în timp ce fiecare dintre noi, continuă să acționeze independent, pe o cale complementară. Este o onoare să fiu invitat în comitetul XE, și voi aduce un impact pozitiv, în ambele serii, în timp ce luminăm planeta, cu puterea curselor electrice.”

Agag a adăugat: „A fost mereu intenția mea, să aduc FE și XE, mai aproape. Cele două serii sunt diferite dar au un scop comun- lupta împotriva încălzirii globale. Aș vrea să îi urez lui Jamie, bun venit, în comitet și abia aștept să continuăm să lucrăm împreună, pentru a maximiza potențialul XE.”

Sursa: autosport.com
Photocredit: autosport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES