More

  Latest Posts

  Formula E ar putea sări peste sezonul curent în favoarea campionatului 2020/2021.

  Formula E evaluează abandonarea sezonului său actual, în cazul în care situația nu va îmbunătăți în săptămânile următoare, spune Alejandro Agag, fondator și președinte al primei serii de curse complet electrice.

  Formula E a devenit primul mare serie de Motorsport care a amânat o cursă din cauza noului focar de corona virus când a anunțat amânarea Sanya E-Prix. Această schimbare a fost urmată de alte câteva amânări și anulări până când seria a decis să-și suspende sezonul actual, apelând la fiecare eveniment după E-Prix de la Marrakesh.

  Datorită formatului special de campionat al Formulei E, care vede desfășurarea de campionatul pe parcursul a doi ani calendaristici, timpul se termină pentru ca seria să își încheie al șaselea sezon înainte de a începe cel de-al șaptelea sezon la sfârșitul lui 2020. Seria evaluează în prezent multe scenarii, inclusiv o cursă în Silverstone sau Donnington. Este, de asemenea, posibil ca echipajele vor revine la aerodromul Tempelhof din Berlin, care este o instalație închisă care ar putea permite curse fără spectatori.

  Formula E2

  Alejandro Agag a dezvăluit că seria sa are în vedere anularea restul de actualul sezon în favoarea sezonului 2020/2021, când va câștiga statutul de campionat mondial FIA. „Dacă nu putem face cursă în august și septembrie, nu cred că vom face cursa dincolo de asta. Vom sacrifica clar sezonul (actual) pentru a începe cursele (pentru sezonul 2020-21) din decembrie”.

  În pofida planurilor de „back-up”, spaniolul este sigur că Formula E poate obține cel puțin patru curse care pot fi organizate într-o formă de curse duble. Seria poate să-și zguduie conceptul de curse în cursele de stradă în favoarea datorită interdicției de a aduna într-o masă, ceea ce face aproape imposibilă organizarea de curse în mijlocul unui oraș.

  „Chiar și cu toate semnele de întrebare și toată incertitudinea, cred că este foarte puțin probabil să nu reușim să mai facem o cursă. Asta ar fi excepțional – trăim în perioade excepționale, dar asta ar fi excepțional pentru excepțional”. „Cred că vom realiza poate alte două-patru curse, cel mai probabil este (două) curse duble și poate un pic mai mult. Dacă facem asta suntem bine”, a concluzionat el.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss