GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E ar putea sări peste sezonul curent în favoarea campionatului 2020/2021.

Vizualizări: 32219

Formula E evaluează abandonarea sezonului său actual, în cazul în care situația nu va îmbunătăți în săptămânile următoare, spune Alejandro Agag, fondator și președinte al primei serii de curse complet electrice.

Formula E a devenit primul mare serie de Motorsport care a amânat o cursă din cauza noului focar de corona virus când a anunțat amânarea Sanya E-Prix. Această schimbare a fost urmată de alte câteva amânări și anulări până când seria a decis să-și suspende sezonul actual, apelând la fiecare eveniment după E-Prix de la Marrakesh.

Datorită formatului special de campionat al Formulei E, care vede desfășurarea de campionatul pe parcursul a doi ani calendaristici, timpul se termină pentru ca seria să își încheie al șaselea sezon înainte de a începe cel de-al șaptelea sezon la sfârșitul lui 2020. Seria evaluează în prezent multe scenarii, inclusiv o cursă în Silverstone sau Donnington. Este, de asemenea, posibil ca echipajele vor revine la aerodromul Tempelhof din Berlin, care este o instalație închisă care ar putea permite curse fără spectatori.

Formula E ar putea sări peste sezonul curent în favoarea campionatului 2020/2021.

Alejandro Agag a dezvăluit că seria sa are în vedere anularea restul de actualul sezon în favoarea sezonului 2020/2021, când va câștiga statutul de campionat mondial FIA. „Dacă nu putem face cursă în august și septembrie, nu cred că vom face cursa dincolo de asta. Vom sacrifica clar sezonul (actual) pentru a începe cursele (pentru sezonul 2020-21) din decembrie”.

În pofida planurilor de „back-up”, spaniolul este sigur că Formula E poate obține cel puțin patru curse care pot fi organizate într-o formă de curse duble. Seria poate să-și zguduie conceptul de curse în cursele de stradă în favoarea datorită interdicției de a aduna într-o masă, ceea ce face aproape imposibilă organizarea de curse în mijlocul unui oraș.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Chiar și cu toate semnele de întrebare și toată incertitudinea, cred că este foarte puțin probabil să nu reușim să mai facem o cursă. Asta ar fi excepțional – trăim în perioade excepționale, dar asta ar fi excepțional pentru excepțional”. „Cred că vom realiza poate alte două-patru curse, cel mai probabil este (două) curse duble și poate un pic mai mult. Dacă facem asta suntem bine”, a concluzionat el.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES