GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E anunță primul set de curse pentru 2021

Vizualizări: 15300

Campionatul FIA Formula E a anunțat primul set de curse din 2021. Cel de-al 7-lea sezon debutează în Arabia Saudită, în Diriyah, în 26 și 27 februarie. Apoi echipele și piloții vor trebui să aștepte aproximativ o lună, până la ediția următoare. Campionatul va continua în Italia, cu Rome E-Prix, în 10 aprilie.

Runda a patra, aduce o cursă nouă în calendar – Valencia E-Prix, pe circuitul Ricardo Tormo, unde s-au realizat testele presezon, pentru ultimele 3 campanii. Pista spaniolă va avea o configurație nouă, potrivită pentru caracteristicile monoposturilor de FE.

Monaco E-Prix ar trebui să aibă loc în 8 mai, iar apoi, plutonul se va îndrepta către Maroc, pentru Marrakesh E-Prix, în 22 mai. Campionatul Mondial, trece după în America, pentru Santiago E-Prix, din 5 și 6 iunie.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Datorită restricțiilor în vigoare, Paris E-Prix nu va avea loc în 2021, dar se așteaptă că această cursa să revină în calendar, anul viitor. Mai mult, etapele din Sanya și Seoul vor fi amânate, dar nu se știe încă pentru ce date. Jamie Reigle, CEO-ul FE, spune că restricțiile și măsurile de siguranță, sunt o prioritate pentru acest campionat.

Sursa: FIA Formula E World Championship
Photocredit: FIA Formula E World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES