More

  Latest Posts

  Formula E anunță primul set de curse pentru 2021

  Campionatul FIA Formula E a anunțat primul set de curse din 2021. Cel de-al 7-lea sezon debutează în Arabia Saudită, în Diriyah, în 26 și 27 februarie. Apoi echipele și piloții vor trebui să aștepte aproximativ o lună, până la ediția următoare. Campionatul va continua în Italia, cu Rome E-Prix, în 10 aprilie.

  Runda a patra, aduce o cursă nouă în calendar – Valencia E-Prix, pe circuitul Ricardo Tormo, unde s-au realizat testele presezon, pentru ultimele 3 campanii. Pista spaniolă va avea o configurație nouă, potrivită pentru caracteristicile monoposturilor de FE.

  Monaco E-Prix ar trebui să aibă loc în 8 mai, iar apoi, plutonul se va îndrepta către Maroc, pentru Marrakesh E-Prix, în 22 mai. Campionatul Mondial, trece după în America, pentru Santiago E-Prix, din 5 și 6 iunie.

  Datorită restricțiilor în vigoare, Paris E-Prix nu va avea loc în 2021, dar se așteaptă că această cursa să revină în calendar, anul viitor. Mai mult, etapele din Sanya și Seoul vor fi amânate, dar nu se știe încă pentru ce date. Jamie Reigle, CEO-ul FE, spune că restricțiile și măsurile de siguranță, sunt o prioritate pentru acest campionat.

  Sursa: FIA Formula E World Championship

  Photocredit: FIA Formula E World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss