Latest Posts

Formula E anunță primul set de curse pentru 2021

Vizualizări: 16842

Campionatul FIA Formula E a anunțat primul set de curse din 2021. Cel de-al 7-lea sezon debutează în Arabia Saudită, în Diriyah, în 26 și 27 februarie. Apoi echipele și piloții vor trebui să aștepte aproximativ o lună, până la ediția următoare. Campionatul va continua în Italia, cu Rome E-Prix, în 10 aprilie.

Runda a patra, aduce o cursă nouă în calendar – Valencia E-Prix, pe circuitul Ricardo Tormo, unde s-au realizat testele presezon, pentru ultimele 3 campanii. Pista spaniolă va avea o configurație nouă, potrivită pentru caracteristicile monoposturilor de FE.

Monaco E-Prix ar trebui să aibă loc în 8 mai, iar apoi, plutonul se va îndrepta către Maroc, pentru Marrakesh E-Prix, în 22 mai. Campionatul Mondial, trece după în America, pentru Santiago E-Prix, din 5 și 6 iunie.

Datorită restricțiilor în vigoare, Paris E-Prix nu va avea loc în 2021, dar se așteaptă că această cursa să revină în calendar, anul viitor. Mai mult, etapele din Sanya și Seoul vor fi amânate, dar nu se știe încă pentru ce date. Jamie Reigle, CEO-ul FE, spune că restricțiile și măsurile de siguranță, sunt o prioritate pentru acest campionat.

Sursa: FIA Formula E World Championship
Photocredit: FIA Formula E World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FIA Formula E World Championship

Latest Posts

Don't Miss