GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E anunță India ca potențial loc pentru curse în 2022/23

Formula
Vizualizări: 21638

Formula E a anunțat orașul indian Hyderabad ca potențial loc pentru primul sezon Gen3 al seriei în 2022/23.

Statul Telangana a semnat o scrisoare de intenție cu FE pentru a aduce pentru prima dată campionatul complet electric în India, cu un acord oficial care urmează să fie finalizat în 90 de zile.

Prima cursă este de așteptat să aibă loc între decembrie 2022 și martie 2023, pe un circuit de 2,3 km cu vedere la Lacul Hussain Sagar din Hyderabad, unul dintre cele mai mari orașe din țară.

E-Prixul planificat face parte din eforturile statului Telangana de a se poziționa ca hub-ul EV al Indiei și este susținut de Greenko Group, o companie lider de energie regenerabilă din țară.

Atât CEO-ul Formula E, Alberto Longo, cât și directorul Agus Zomeno, au fost prezenți la ceremonia oficială de luni dimineață de la Hyderabad, la fel ca și directorul echipei Mahindra Racing, Dilbagh Gill.

Formula

„Tocmai anunțăm Hyderabad ca oraș candidat, dar va fi în curând un oraș oficial în calendarul Formulei E”, a spus Longo.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Să sperăm că asta se va întâmpla foarte curând și că ne putem bucura de o cursă aici, în Hyderabad, în următoarele luni. Sperăm că vom fi aici în lunile decembrie 2022 și martie 2023.”

Atât Mahindra Racing, cât și Formula E au încercat să aducă campionatul în India, a patra cea mai mare piață de automobile din lume, însă toate eforturile anterioare au eșuat.

Înainte de începerea sezonului 7 de Formula E în 2021, Longo a spus că India este sus pe lista țărilor pe care ar dori să le viziteze în următorii ani.

Dacă cursa decurge conform planului, ar fi primul eveniment de campionat mondial aprobat de FIA ​​din țară de la Marele Premiu al Indiei din 2013. Acesta va coincide cu introducerea mașinilor Gen3 mai rapide, capabile să producă 350 kW (470 CP).

  • Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula E găsiţi AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES