More

  Latest Posts

  Formula de juniori: Arthur Leclerc este primul clasat al testului Mugello al FREC

  Arthur Leclerc, juniorul Ferrari și fratele mai mic al pilotului Ferrari Charles Leclerc, a stabilit ritmul în a doua zi de teste pre-sezonale pentru Formula Regional European Championship, la Mugello. Arthur a înregistrat 54 de ture dimineața și-a stabilit cel mai bun tur la jumătatea sesiunii. Punându-l în față (cu 0,286 secunde) a lui Matteo Nannini, de la DR Formula, care va concura în Campionatul FIA Formula 3 anul acesta.

  Leclerc a fost una dintre cele trei piloti Prema care au participat la teste, cu juniorul Ferrari, Gianluca Petecof, aflat în top în prima zi a testului. „A fost planul pentru noi [să facem doar o singură zi]”, a spus Petecof. „Am fost fericit doar că am putut relua testarea, mai am o mică veșnicie de așteptat până la prima etapă (deci) vom continua și vom face alte testări până atunci”.

  Oliver Rasmussen s-a clasat pe locul al treilea cel mai repede pentru echipă, învingând sesiunea de după-amiază, iar campionul W-Series, Jamie Chadwick, a înlocuit-o din nou pe absenta Roman Stanek. Ea a fost la o distanță de 1,8 secunde în spatele absolvenței italiene de Formula 4 a echipei Formulei DR, Emidio Pesce.

  În cadrul testului F4 italian care se desfășoară în același timp, protejatul lui Nicolas Todt,  Gabriele Mini din nou, a stabilit ritmul pentru echipa Prema. El a fost la o distanță de 0.208 în fața coechipierul său, Dino Beganovic, un alt dintre juniorii Ferrari, în timp ce Francesco Simonazzi de la DRZ Benelli care a trebuit să se ocupe de un stingător de foc care a explodat în mașina sa, pentru a seta cel de-al treilea cel mai rapid timp.

  Andrea Rosso de la Cram Motorsport a coborât de pe locul trei în ziua unu la a șaptea în a doua zi, în spatele Sebastian Ogaard (Bhaitech), Gabriel Bortoleto (Prema) și Leonardo Fornaroli (Iron Lynx).


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss