GP24 Media

LATEST POSTS

Formula de juniori: Arthur Leclerc este primul clasat al testului Mugello al FREC

Vizualizări: 9586

Arthur Leclerc, juniorul Ferrari și fratele mai mic al pilotului Ferrari Charles Leclerc, a stabilit ritmul în a doua zi de teste pre-sezonale pentru Formula Regional European Championship, la Mugello. Arthur a înregistrat 54 de ture dimineața și-a stabilit cel mai bun tur la jumătatea sesiunii. Punându-l în față (cu 0,286 secunde) a lui Matteo Nannini, de la DR Formula, care va concura în Campionatul FIA Formula 3 anul acesta.

Leclerc a fost una dintre cele trei piloti Prema care au participat la teste, cu juniorul Ferrari, Gianluca Petecof, aflat în top în prima zi a testului. „A fost planul pentru noi [să facem doar o singură zi]”, a spus Petecof. „Am fost fericit doar că am putut relua testarea, mai am o mică veșnicie de așteptat până la prima etapă (deci) vom continua și vom face alte testări până atunci”.

Oliver Rasmussen s-a clasat pe locul al treilea cel mai repede pentru echipă, învingând sesiunea de după-amiază, iar campionul W-Series, Jamie Chadwick, a înlocuit-o din nou pe absenta Roman Stanek. Ea a fost la o distanță de 1,8 secunde în spatele absolvenței italiene de Formula 4 a echipei Formulei DR, Emidio Pesce.

În cadrul testului F4 italian care se desfășoară în același timp, protejatul lui Nicolas Todt,  Gabriele Mini din nou, a stabilit ritmul pentru echipa Prema. El a fost la o distanță de 0.208 în fața coechipierul său, Dino Beganovic, un alt dintre juniorii Ferrari, în timp ce Francesco Simonazzi de la DRZ Benelli care a trebuit să se ocupe de un stingător de foc care a explodat în mașina sa, pentru a seta cel de-al treilea cel mai rapid timp.

Andrea Rosso de la Cram Motorsport a coborât de pe locul trei în ziua unu la a șaptea în a doua zi, în spatele Sebastian Ogaard (Bhaitech), Gabriel Bortoleto (Prema) și Leonardo Fornaroli (Iron Lynx).

Formula de juniori: Arthur Leclerc este primul clasat al testului Mugello al FREC

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES