More

  Latest Posts

  Formula 3, Mick Schumacher călătorește la Hockenheim ca favorit pentru Titlu

  Cine va fi campionul european de Formula 3 al FIA din 2018? Mick Schumacher (PREMA Theodore Racing), Daniel Ticktum (Motopark) sau Marcus Armstrong (PREMA Theodore Racing)? Aceasta este intrebarea care ii incanta pe toti fanii si pe toti cei implicati in Campionatul European de Formula 3 al FIA cand seria va contesta cursa finala a acestui sezon in acest weekend la Hockenheimring de 4.574 kilometri la Baden-Württemberg.

  Mick Schumacher călătorește la Hockenheim ca favorit de titlu, în timp ce avantajul sa față de cel mai dificil rival, Daniel Ticktum, se ridică la 40 de puncte. In timp ce britanicul a obtinut 20 de puncte mai mult in comparatie cu juniorul Ferrari Marcus Armstrong. 27 dintre cele 30 de curse in sezon 2018 au fost contestate. Și încă mai există 75 de puncte pentru a fi înscrise în cele trei curse ale finalei sezonului. Și încă mai există 75 de puncte pentru a fi câștigate în cele trei curse ale finalei sezonului.

  Altfel decât pentru Mick Schumacher și Ticktum, acesta va fi primul finale de sezon al FIA Campionatul European F3 pentru Armstrong. Cu toate acestea, Noul Zealander stie circuitul german de GP Hockenheim ca este de asemenea, locul de desfasurare al finalei sezonului ADAC Formula 4. Ticktum a contestat cursa finală a sezonului 2016 de FIA Campionatul European F3 ca pilot invitat, dar datorită statutului său ca pilot invitat a trebuit să înceapă în toate cele trei curse de pe ultima loc pe grilă, iar cel mai bun rezultat al său a fost al 13-lea. Cel mai bun rezultat al cursei F3 de la Hockenheim de la Schumacher a fost doar o pozitie mai buna. Anul trecut, în calitate de șef al Campionatului European de Formula 3 al FIA, a terminat pe locul 12 într-unul dintre cursele din Baden-Württemberg.

  Altfel decât pentru Mick Schumacher și Ticktum, acesta va fi primul finale de sezon al FIA F3 pentru Campionatul European pentru Armstrong. Cu toate acestea, Noul Zealander stie ca Hockenheim este circuitul german de GP, de asemenea, locul de desfasurare al finalei sezonului ADAC Formula 4. Ticktum a contestat cursa finală a sezonului de Formula 1 FIA din 2016 ca pilot invitat, dar datorită statutului său invitat a trebuit să înceapă în toate cele trei curse de pe ultima rundă de pe grilă, iar cel mai bun rezultat al său a fost al 13-lea. Cel mai bun rezultat al cursei F3 de la Hockenheim de la Schumacher a fost doar o pozitie mai buna. Anul trecut, în calitate de participant regular al Campionatului European de Formula 3 al FIA, a terminat pe locul 12 într-una dintre cursele din Baden-Württemberg.
  Mick Schumacher (PREMA Theodore Racing): “Sunt foarte multumit de sezonul meu si in special de a doua jumatate. Aceasta a fost perioada în care munca grea care a început cu mult înainte de sezon sa plătit. Este de la sine înțeles că acum vom încerca cât mai mult posibil ca să ne legăm de performanțele noastre în cadrul întâlnirilor anterioare de cursă. Deși vom contesta finala sezonului și șansele mele de a câștiga titlul arată bine, mă voi concentra doar pe cursa viitoare înainte de a face următorul pas. Totul va urma automat. “

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss