GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 3, Mick Schumacher călătorește la Hockenheim ca favorit pentru Titlu

Vizualizări: 36804

Cine va fi campionul european de Formula 3 al FIA din 2018? Mick Schumacher (PREMA Theodore Racing), Daniel Ticktum (Motopark) sau Marcus Armstrong (PREMA Theodore Racing)? Aceasta este intrebarea care ii incanta pe toti fanii si pe toti cei implicati in Campionatul European de Formula 3 al FIA cand seria va contesta cursa finala a acestui sezon in acest weekend la Hockenheimring de 4.574 kilometri la Baden-Württemberg.

Mick Schumacher călătorește la Hockenheim ca favorit de titlu, în timp ce avantajul sa față de cel mai dificil rival, Daniel Ticktum, se ridică la 40 de puncte. In timp ce britanicul a obtinut 20 de puncte mai mult in comparatie cu juniorul Ferrari Marcus Armstrong. 27 dintre cele 30 de curse in sezon 2018 au fost contestate. Și încă mai există 75 de puncte pentru a fi înscrise în cele trei curse ale finalei sezonului. Și încă mai există 75 de puncte pentru a fi câștigate în cele trei curse ale finalei sezonului.

Altfel decât pentru Mick Schumacher și Ticktum, acesta va fi primul finale de sezon al FIA Campionatul European F3 pentru Armstrong. Cu toate acestea, Noul Zealander stie circuitul german de GP Hockenheim ca este de asemenea, locul de desfasurare al finalei sezonului ADAC Formula 4. Ticktum a contestat cursa finală a sezonului 2016 de FIA Campionatul European F3 ca pilot invitat, dar datorită statutului său ca pilot invitat a trebuit să înceapă în toate cele trei curse de pe ultima loc pe grilă, iar cel mai bun rezultat al său a fost al 13-lea. Cel mai bun rezultat al cursei F3 de la Hockenheim de la Schumacher a fost doar o pozitie mai buna. Anul trecut, în calitate de șef al Campionatului European de Formula 3 al FIA, a terminat pe locul 12 într-unul dintre cursele din Baden-Württemberg.

Altfel decât pentru Mick Schumacher și Ticktum, acesta va fi primul finale de sezon al FIA F3 pentru Campionatul European pentru Armstrong. Cu toate acestea, Noul Zealander stie ca Hockenheim este circuitul german de GP, de asemenea, locul de desfasurare al finalei sezonului ADAC Formula 4. Ticktum a contestat cursa finală a sezonului de Formula 1 FIA din 2016 ca pilot invitat, dar datorită statutului său invitat a trebuit să înceapă în toate cele trei curse de pe ultima rundă de pe grilă, iar cel mai bun rezultat al său a fost al 13-lea. Cel mai bun rezultat al cursei F3 de la Hockenheim de la Schumacher a fost doar o pozitie mai buna. Anul trecut, în calitate de participant regular al Campionatului European de Formula 3 al FIA, a terminat pe locul 12 într-una dintre cursele din Baden-Württemberg.
Mick Schumacher (PREMA Theodore Racing): “Sunt foarte multumit de sezonul meu si in special de a doua jumatate. Aceasta a fost perioada în care munca grea care a început cu mult înainte de sezon sa plătit. Este de la sine înțeles că acum vom încerca cât mai mult posibil ca să ne legăm de performanțele noastre în cadrul întâlnirilor anterioare de cursă. Deși vom contesta finala sezonului și șansele mele de a câștiga titlul arată bine, mă voi concentra doar pe cursa viitoare înainte de a face următorul pas. Totul va urma automat. “
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES