Latest Posts

Echipa Junior Motorsport are bagajele pentru vacanță pline de cupe de la ultima etapă CNIA și CNSS.

Vizualizări: 19641

Cea de a patra etapă a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA) și a Campionatului Național de Super Slalom (CNSS), organizată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) a avut loc la CTPark, pe autostrada A1, în apropierea Bucureștiului.

De

Fiind ultima etapă înainte de vacanța celor două campionate, copiii echipei Junior Motorsport s-au prezentat la start hotărâți să plece cu bagajele pline de cupe, puncte și premii. De data aceasta echipa a participat la ambele campionate. În total, au luat startul nouă piloți la CNIA și doi la CNSS. Andrei Rotaru, care a promovat anul acesta la următorul nivel, participând în Campionatul Național de Anduranță (Romanian Endurance Series/RES) a hotărât să revină în rândurile concurenților de la Super Slalom, în mediul l-a lansat în competițiile auto.

În plus, Codruț Radu a fost și el prezent, revenind după o scurtă perioadă de recuperare în urma unei accidentări. De asemenea, un nou pilot în vârstă de 14 ani, Teo Naftan, s-a alăturat echipei în CNIA la categoria J3, după ce a participat cu succes la ultima tabără de pregătire Junior Motorsport cu rezultate excelente care s-au văzut și în parcursul său. Din păcate, un accident l-a ținut pe Arthur Chruscielewski în afara competiției, însă el a fost prezent alături de echipă și s-a bucurat de podiumul cucerit de coechipierii să în clasamentul echipelor.

De

Rezultatele obținute de piloții Junior Motorsport la această etapă au fost următoarele:

Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA)

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 • Cat J1 (8-10 ani)
  Locul 1: Alexandru Lepădatu (Craiova)
 • Cat J2 (11-12 ani)
  Locul 1: Alexandru Panait (București)
  Locul 2: Andrei Tudor (București)
  Locul 4: Luca Gherghelah (Iași)
 • Cat J3 (12-13 ani)
  Locul 2: Teo Naftan (București)
  Locul 3:  Alex Rotaru (București)
  Locul 5:  Radu Lasai (Iași)
  Locul 8:  Ana Maria Chruscielewski (București)
  Locul 9: Mara Savu (Brașov)
 • Grupa Feminină, locul 3: Ana Maria Chruscielewski
 • Echipe: Locul 3

Campionatul Național de Super Slalom (CNSS)

Cat J1 (15-16 ani)
Locul : Codruț Radu (Vaslui)

Cat J2 (17-18 ani)
Locul 2: Andrei Rotaru (București)

De

Dezvoltarea conceptului Junior Motorsport, atât pe verticală, prin participarea piloților în mai multe campionate, cât și pe orizontală, prin extinderea în toată țara, a dat posibilitatea multor tineri să intre în motorsport cu bugete rezonabile și cu mare succes.

Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza „Fast, Safe, Fun”, este unul care aduce un echilibru între joacă și performanță, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv, interacțiunea atât cu instructorul cât și între ei fiind una foarte constructivă care le permite să ajungă la performanțe deosebite într-un timp foarte scurt. Instruirea copiilor se face în centre zonale din București, Brașov, Târgu Mureș, Iași, Botoșani, Craiova, Cluj și Timișoara unde tot mai mulți copii se pregătesc să intre în CNIA și CNSS până la sfârșitul anului competițional.

Echipa este susținută de Shell Helix Motor Oil prin reprezentanța din România Elgeka-Ferfelis, Black Sea Suppliers, RTH Proconstruct, TIAB, Pan Food Sibiu, Michelin.

Parteneri media; Autoștiri, RPM Racing, GP24Media.

Parteneri tehnici: Just Classics, Pop Rally Team, Gorgo’s Garage.

De

Georgios Ladopoulos (Manager și Fondator Junior Motorsport): „Sunt adesea surprins de nivelul pe care l-au atins copiii. De această dată, au dat dovadă de atât de multă energie cu care au confruntat o căldura toropitoare, cât și o competiție acerbă cu adversari bine pregătiți. Mă bucură enorm faptul că divizia de juniori a celor două campionate reprezintă, actualmente, peste 30% din totalul de concurenți, devenind astfel o rampă de lansare serioasă pentru următoarele etape a copiilor, fie ea e campionatul de viteză în coastă, fie cel de anduranță pe circuit”.

„Trebuie felicitați organizatorii, Teo și Horia Gheorghe, pentru deschiderea lor către tânăra generație, oferind condiții optime pentru copiii. Pe de altă parte, faptul că Federația Română de Automobilism Sportiv l-a numit pe Edwin Keleti, un pilot experimentat și cu implicare multilaterală în motorsport, în fruntea comisiei de juniori indică dorința Federației de a dezvolta și susține categoriile de juniori din toate disciplinele sportive care este și singura cale pentru o dezvoltare durabilă a motorsportului românesc”.

De

De

Linkuri Utile:
Junior Motorsport – Timișoara
Junior Motorsport – Târgu Mureș
Junior Motorsport – Iași
Junior Motorsport – Craiova
Junior Motorsport – Brașov

Sursa: Comunicat - Junior Motorsport
Photocredit: Junior Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Junior Motorsport

Latest Posts

Don't Miss