GP24 Media

LATEST POSTS

Ford M-sport sunt motivați de viteza avută la finalul anului

Vizualizări: 27404

Directorul echipei Ford M-Sport, Richard Millener, spune că echipa britanică poate dobândi încredere din ritmul său din ultimele două runde ale Campionatului Mondial de Raliuri FIA din sezon.

Viteza din prima zi a lui Esapekka Lappi, la ACI Rally Monza săptămâna trecută, i-a permis finlandezului să câștige o etapă și să conducă evenimentul pentru alte trei. Acest lucru s-a potrivit cu realizarea coechipierului Teemu Suninen în runda precedentă la Rally Italia Sardegna. Dincolo de efortul echipei din fabrică World Rally Car, Millener a fost susținut și de viteza arătată de Adrien Fourmaux în Ford-ul Fiesta Rally2 al echipei. Francezul a condus WRC 2 devreme, dar a ratat șansa sa la o victorie de clasă din cauza unei pene în cea de-a doua cursă din etapa Cinturato, vineri după-amiază.

Millener a spus: „Am avut ritmul necesar pentru a câștiga raliul și clasa WRC 2 weekendul trecut, deci există un element de dezamăgire. Dar putem totuși să obținem multă încredere de această performanță și toată lumea poate fi cu adevărat mândră de ceea ce am realizat în ultimele două mitinguri, în special. Nu este un secret că acest an a fost un an greu pentru M-Sport și nu suntem în aceeași poziție ca și celelalte echipe, așa că este destul de impresionant să conduci două raliuri.”

Millener și-a extins laudele și spre oficialii WRC, care au continuat să dezvolte calendarul campionatului printr-o perioadă dificilă, afectată de coronavirus.

El a spus: „De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor celor de la FIA, promotorului WRC și organizatorilor de evenimente care au lucrat neobosit pentru a ne asigura că putem termina sezonul cu șapte evenimente. Fiecare raliu a fost interesant de urmărit și personal mi-a plăcut să văd desfășurarea acțiunii. ”

Millener nu ar fi atras de ce piloți s-ar întoarce la M-Sport în sezonul viitor. Discuțiile cu privire la o distribuție 2021 sunt în curs de desfășurare.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES