More

  Latest Posts

  Ford M-sport sunt motivați de viteza avută la finalul anului

  Directorul echipei Ford M-Sport, Richard Millener, spune că echipa britanică poate dobândi încredere din ritmul său din ultimele două runde ale Campionatului Mondial de Raliuri FIA din sezon.

  Viteza din prima zi a lui Esapekka Lappi, la ACI Rally Monza săptămâna trecută, i-a permis finlandezului să câștige o etapă și să conducă evenimentul pentru alte trei. Acest lucru s-a potrivit cu realizarea coechipierului Teemu Suninen în runda precedentă la Rally Italia Sardegna. Dincolo de efortul echipei din fabrică World Rally Car, Millener a fost susținut și de viteza arătată de Adrien Fourmaux în Ford-ul Fiesta Rally2 al echipei. Francezul a condus WRC 2 devreme, dar a ratat șansa sa la o victorie de clasă din cauza unei pene în cea de-a doua cursă din etapa Cinturato, vineri după-amiază.

  Millener a spus: „Am avut ritmul necesar pentru a câștiga raliul și clasa WRC 2 weekendul trecut, deci există un element de dezamăgire. Dar putem totuși să obținem multă încredere de această performanță și toată lumea poate fi cu adevărat mândră de ceea ce am realizat în ultimele două mitinguri, în special. Nu este un secret că acest an a fost un an greu pentru M-Sport și nu suntem în aceeași poziție ca și celelalte echipe, așa că este destul de impresionant să conduci două raliuri.”

  Millener și-a extins laudele și spre oficialii WRC, care au continuat să dezvolte calendarul campionatului printr-o perioadă dificilă, afectată de coronavirus.

  El a spus: „De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor celor de la FIA, promotorului WRC și organizatorilor de evenimente care au lucrat neobosit pentru a ne asigura că putem termina sezonul cu șapte evenimente. Fiecare raliu a fost interesant de urmărit și personal mi-a plăcut să văd desfășurarea acțiunii. ”

  Millener nu ar fi atras de ce piloți s-ar întoarce la M-Sport în sezonul viitor. Discuțiile cu privire la o distribuție 2021 sunt în curs de desfășurare.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss