Latest Posts

Ford Fiesta Rally 4 a fost dezvăluit

Vizualizări: 18789

M-Sport a prezentat azi, o versiune îmbunătățită pentru modelul Fiesta R2T numită Rally4.

Această versiune vine tot cu motorul turbo de 1.0 litri Ecoboost, dar puterea crește la 210 CP, iar cuplul motor se duce in zona de 315 Nm. Inginerii au adus îmbunătățiri la cutia de viteze, arborele de transmisie, suspensie, dar și la o răcire mai bună a motorului prin adăugarea unor prize de aer pe capota mașinii.

Această versiune va fi disponibilă de la 1 Aprilie pentru clienți, iar mașina este omologată pentru majoritatea campionatelor din întreaga lume.

Rally4 reprezintă fosta clasă R2 dedicată automobilelor de raliu cu tracțiune față, dar cu o tehnologie specifică pentru curse(motoare mai puternice, cutii de viteze secvențiale, frâne speciale etc.). Această categorie reprezintă ultimul pas pentru piloți înainte de clasa Rally3 dedicată modelelor cu tracțiune integrală ce prezintă costuri reduse de întreținere față de Rally2 (R5). In clasa Rally4 mai există deja și Peugeot 208 Rally4 apărut recent pe scena raliurilor.

Sursa: Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-M-Sport
Sponsor: GP24 Motorsports

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss