More

  Latest Posts

  Ford Fiesta Rally 4 a fost dezvăluit

  M-Sport a prezentat azi, o versiune îmbunătățită pentru modelul Fiesta R2T numită Rally4.

  Această versiune vine tot cu motorul turbo de 1.0 litri Ecoboost, dar puterea crește la 210 CP, iar cuplul motor se duce in zona de 315 Nm. Inginerii au adus îmbunătățiri la cutia de viteze, arborele de transmisie, suspensie, dar și la o răcire mai bună a motorului prin adăugarea unor prize de aer pe capota mașinii.

  Această versiune va fi disponibilă de la 1 Aprilie pentru clienți, iar mașina este omologată pentru majoritatea campionatelor din întreaga lume.

  Rally4 reprezintă fosta clasă R2 dedicată automobilelor de raliu cu tracțiune față, dar cu o tehnologie specifică pentru curse(motoare mai puternice, cutii de viteze secvențiale, frâne speciale etc.). Această categorie reprezintă ultimul pas pentru piloți înainte de clasa Rally3 dedicată modelelor cu tracțiune integrală ce prezintă costuri reduse de întreținere față de Rally2 (R5). In clasa Rally4 mai există deja și Peugeot 208 Rally4 apărut recent pe scena raliurilor.

  Sursa: Andrei Mangalia

  Photocredit: Facebook-M-Sport

  Sponsor: GP24 Motorsports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss