GP24 Media

LATEST POSTS

Ford Fiesta Rally 4 a fost dezvăluit

Vizualizări: 17750

M-Sport a prezentat azi, o versiune îmbunătățită pentru modelul Fiesta R2T numită Rally4.

Această versiune vine tot cu motorul turbo de 1.0 litri Ecoboost, dar puterea crește la 210 CP, iar cuplul motor se duce in zona de 315 Nm. Inginerii au adus îmbunătățiri la cutia de viteze, arborele de transmisie, suspensie, dar și la o răcire mai bună a motorului prin adăugarea unor prize de aer pe capota mașinii.

Această versiune va fi disponibilă de la 1 Aprilie pentru clienți, iar mașina este omologată pentru majoritatea campionatelor din întreaga lume.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Rally4 reprezintă fosta clasă R2 dedicată automobilelor de raliu cu tracțiune față, dar cu o tehnologie specifică pentru curse(motoare mai puternice, cutii de viteze secvențiale, frâne speciale etc.). Această categorie reprezintă ultimul pas pentru piloți înainte de clasa Rally3 dedicată modelelor cu tracțiune integrală ce prezintă costuri reduse de întreținere față de Rally2 (R5). In clasa Rally4 mai există deja și Peugeot 208 Rally4 apărut recent pe scena raliurilor.

Sursa: Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-M-Sport
Sponsor: GP24 Motorsports

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES