GP24 Media

LATEST POSTS

FIA colaborează cu echipele din WRC pentru a face față temperaturilor mai ridicate în mașinile Rally1.

FIA, WRC
Vizualizări: 15592

Problema a apărut la WRC Raliul Portugaliei de săptămâna trecută, unde vremea caldă și umedă s-a combinat cu designul noilor mașini Rally1 pentru a crea temperaturi extrem de dificile în cockpit, pe care mai multe echipaje le-au considerat nesigure.

Temperaturile crescute din habitaclu sunt cauzate de faptul că evacuarea de gaze de eșapament a fost mutată din poziția centrală în partea dreaptă a mașinii, sub locul unde stă copilotul. Prin urmare, copilotul a avut de suferit în special din cauza căldurii crescute în Portugalia, ceea ce a dus la mai multe plângeri. Condițiile erau atât de grele încât au fost raportate cazuri în care tălpile cizmelor copilotului au început să se topească. Takamoto Katsuta de la Toyota Gazoo Racing s-a numărat printre cei care au evidențiat efectul căldurii excesive din interiorul mașinii.

WRC

„Nu a fost atât de plăcut și miroase atât de urât pentru că se topește ceva în mașină”, a declarat Katsuta după etapa 15 de la sfârșitul săptămânii trecute. FIA a reacționat la această situație în această săptămână, în condițiile în care WRC va vizita luna viitoare raliuri desfășurate în condiții tradițional mai calde în Sardinia și Kenya. O serie de propuneri pentru a contracara temperaturile din cockpit au fost prezentate miercuri Comisiei WRC, iar FIA a confirmat astăzi presei că există „un sprijin puternic pentru a lua măsuri urgente”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„O serie de propuneri au fost prezentate membrilor Comisiei WRC miercuri, 25 mai, pentru a aborda provocările legate de temperaturile din cockpit experimentate la Raliul Portugaliei săptămâna trecută și pentru a încuraja echipele de constructori să folosească întreaga gamă de opțiuni oferite de regulament”, se arată într-un comunicat al FIA remis presei. „Unele dintre aceste propuneri necesită sprijinul Comisiei de omologare”.

WRC

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

„Comisia WRC și-a exprimat sprijinul ferm pentru a lua măsuri urgente. Echipa tehnică de la FIA și producătorii lucrează acum împreună pentru a găsi soluții care să ajute la rezolvarea acestor probleme înainte de următoarele evenimente Rally Italia Sardegna și Safari Rally Kenya”. Detaliile propunerilor și ce modificări exacte pot face echipele la mașini înainte de vizita de săptămâna viitoare în Sardinia nu sunt clare în acest moment.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Rally Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES