Latest Posts

FIA a confirmat că pilotii de F2 Fittipaldi și Pourchaire se recuperează după accidentul din Jeddah

Vizualizări: 20225

FIA a oferit o actualizare cu privire la starea piloţilor de Formula 2 Enzo Fittipaldi și Theo Pourchaire, care au fost transportați la spital în urma unui accident la startul cursei de duminică în Arabia Saudită.

Declarația a confirmat că Pourchaire a fost externată duminică seara, după ce testele au arătat că nu există probleme.

Fittipaldi a rămas în spital peste noapte pentru observații, după ce a suferit o fractură la călcâiul drept și o leziune la sprânceana stângă, dar s-a spus că „a făcut progrese bune”.

Ambii piloţi au furnizat deja actualizări pe canalele lor de socializare, Fittipaldi postând: „Hei băieți, sunt foarte recunoscător că am scăpat doar cu un călcâi rupt și câteva tăieturi și vânătăi.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, precum și FIA și personalului medical pentru că au avut mare grijă de mine. Sunt foarte fericit că Theo este bine. Voi reveni la drum în curând și mai repede ca niciodată.”

După ce a fost externat duminică seara, Pourchaire a spus: „Bună tuturor, am vrut doar să vă spun că sunt binel! Deocamdată nu știu dacă pentru mine este deja sfârșitul sezonului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Dar cel mai important nu este asta, a fost un accident foarte mare și Enzo este accidentat. Îi doresc cea mai bună recuperare posibilă!”

Cei doi piloți s-au ciocnit la startul Cursei Feature de la Jeddah, după ce Pourchaire a fost blocat pe grilă. Fittipaldi nu a putut să-l evite pe Pourchaire și a fugit în spatele ART-ului staționar.

Accidentul perechii a dus la un steag roșu lung, după care cursa a fost scurtată la 20 de minute plus un tur.

Cursa s-a încheiat însă prematur când Guilherme Samaia și Olli Caldwell s-au ciocnit. Oscar Piastri a fost confirmat ca fiind câștigătorul cursei și au fost acordate jumătate din puncte, alături de restul primilor 10.

Declarația FIA spunea: „După transferul la Spitalul Forțelor Armate King Fahad, Jeddah, investigațiile medicale nu au evidențiat nicio problemă pentru Pourchaire, care a fost externat din îngrijirea lor în aceeași seară.

„S-a descoperit că Fittipaldi avea o fractură la călcâiul drept și o leziune la sprânceana stângă. Și-a petrecut noaptea în UTI pentru observație și face progrese bune.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 2 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss