More

  Latest Posts

  FIA a confirmat că pilotii de F2 Fittipaldi și Pourchaire se recuperează după accidentul din Jeddah

  FIA a oferit o actualizare cu privire la starea piloţilor de Formula 2 Enzo Fittipaldi și Theo Pourchaire, care au fost transportați la spital în urma unui accident la startul cursei de duminică în Arabia Saudită.

  Declarația a confirmat că Pourchaire a fost externată duminică seara, după ce testele au arătat că nu există probleme.

  Fittipaldi a rămas în spital peste noapte pentru observații, după ce a suferit o fractură la călcâiul drept și o leziune la sprânceana stângă, dar s-a spus că „a făcut progrese bune”.

  Ambii piloţi au furnizat deja actualizări pe canalele lor de socializare, Fittipaldi postând: „Hei băieți, sunt foarte recunoscător că am scăpat doar cu un călcâi rupt și câteva tăieturi și vânătăi.

  „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, precum și FIA și personalului medical pentru că au avut mare grijă de mine. Sunt foarte fericit că Theo este bine. Voi reveni la drum în curând și mai repede ca niciodată.”

  După ce a fost externat duminică seara, Pourchaire a spus: „Bună tuturor, am vrut doar să vă spun că sunt binel! Deocamdată nu știu dacă pentru mine este deja sfârșitul sezonului.

  „Dar cel mai important nu este asta, a fost un accident foarte mare și Enzo este accidentat. Îi doresc cea mai bună recuperare posibilă!”

  Cei doi piloți s-au ciocnit la startul Cursei Feature de la Jeddah, după ce Pourchaire a fost blocat pe grilă. Fittipaldi nu a putut să-l evite pe Pourchaire și a fugit în spatele ART-ului staționar.

  Accidentul perechii a dus la un steag roșu lung, după care cursa a fost scurtată la 20 de minute plus un tur.

  Cursa s-a încheiat însă prematur când Guilherme Samaia și Olli Caldwell s-au ciocnit. Oscar Piastri a fost confirmat ca fiind câștigătorul cursei și au fost acordate jumătate din puncte, alături de restul primilor 10.

  Declarația FIA spunea: „După transferul la Spitalul Forțelor Armate King Fahad, Jeddah, investigațiile medicale nu au evidențiat nicio problemă pentru Pourchaire, care a fost externat din îngrijirea lor în aceeași seară.

  „S-a descoperit că Fittipaldi avea o fractură la călcâiul drept și o leziune la sprânceana stângă. Și-a petrecut noaptea în UTI pentru observație și face progrese bune.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 2 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss